Grizzy ve Lemmingler bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste Cartoon Network'de yayınlanan Grizzy ve Lemmingler çizgi dizisinin bölüm listesidir.

BölümlerDüzenle

SEZON 1 (2017–2018)
Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 "Polar Bear" Kutup Ayısı 23 Nisan 2018
2 2 "Bear Spread" Ayı Eğlencesi 23 Nisan 2018
3 3 "Cellular Bear" Cep Ayısı 23 Nisan 2018
4 4 "Jurassic Bear" Jurasik Ayı 24 Nisan 2018
5 5 "Extreme Fitness" Sert Spor 24 Nisan 2018
6 6 "Domestic Robots" Ev Robotları 24 Nisan 2018
7 7 "Mass Control" Kitle Kontrolü 25 Nisan 2018
8 8 "Bear Under Control" Ayı Kontrol Altında 25 Nisan 2018
9 9 "Popcorn Party" Patlamış Mısır Partisi 25 Nisan 2018
10 10 "Dancing with the Bears" Ayılarla Dans 26 Nisan 2018
11 11 "Role Change" Rol Değişimi 26 Nisan 2018
12 12 "Lemming Tonic" Kuvvet İlacı 26 Nisan 2018
13 13 "Bear Itch" Ayı Kaşıntısı 27 Nisan 2018
14 14 "Thirst Quencher" Susuzluk Gidericisi 27 Nisan 2018
15 15 "Spider Lemmings" Örümcek Tarzı 27 Nisan 2018
16 16 "Random Bear" Herhangi Bir Ayı 30 Nisan 2018
17 17 "Lemming Interference" Müdahale 1 Mayıs 2018
18 18 "High Voltage Bear Attack" Yüksek Voltajlı Ayı Saldırısı 2 Mayıs 2018
19 19 "Bear Scents" Ayı Kokusu 3 Mayıs 2018
20 20 "Bear Luck" Ayı Şansı 4 Mayıs 2018
21 21 "Magnetic Bear" Manyetik Ayı 7 Mayıs 2018
22 22 "Bear Charm" Sevimli Ayı 8 Mayıs 2018
23 23 "Bear's Best Friend" Bir Ayının En İyi Arkadaşı 9 Mayıs 2018
24 24 "Super Grizzy Bros" Süper Boz Kardeşler 10 Mayıs 2018
25 25 "Fake Brother" Sahte Kardeş 11 Mayıs 2018
26 26 "Mind in a Whirl" Kafası Karışık 14 Mayıs 2018
27 27 "A Sizeable Problem" Büyük Problem 15 Mayıs 2018
28 28 "Treasure Bear" Hazine Ayısı 16 Mayıs 2018
29 29 "In the Service of His Majesty" Kralın Hizmetinde 17 Mayıs 2018
30 30 "Bear Art" Ayı Sanatı 18 Mayıs 2018
31 31 "Happy Birthday Lemming" İyi ki Doğdun Lemming 21 Mayıs 2018
32 32 "Flower Power" Çiçeğin Gücü 22 Mayıs 2018
33 33 "Teleportation's the Way to Go!" Işınla Beni Ayıcık 23 Mayıs 2018
34 34 "Bear Countdown" Ayı Geri Sayımı 24 Mayıs 2018
35 35 "Lemming Airlines" Lemming Hava Yolları 25 Mayıs 2018
36 36 "Relax Bear" Rahat Ayı 28 Mayıs 2018
37 37 "Bear Gliding" Ayı Uçurtma 29 Mayıs 2018
38 38 "The Sound of a Lemming" Bir Lemming'in Sesi 30 Mayıs 2018
39 39 "Bear in the Wind" Rüzgarda Ayı 31 Mayıs 2018
40 40 "Construction Bear" İnşaatçı Ayı 1 Haziran 2018
41 41 "Kung Fu Lemmings" Kung Fucu Lemmingler 4 Haziran 2018
42 42 "A Midsummer Bear's Dream" Bir Yaz Ayı'nın Rüyası 5 Haziran 2018
43 43 "Manufacturing Secret" Bir Yaz Ayı'nın Rüyası 6 Haziran 2018
44 44 "Bling Bling Bear" Ayıcık Ayıcık 7 Haziran 2018
45 45 "Intellectual Bear" Entelektüel Ayı 8 Haziran 2018
46 46 "Voodoo Blanket" Voodoo Battaniyesi 11 Haziran 2018
47 47 "Bear Prints" Ayı Baskısı 12 Haziran 2018
48 48 "Inspector Grizzy" Müfettiş Grizzy 13 Haziran 2018
49 49 "No Entrance!" Girmek Yasak! 14 Haziran 2018
50 50 "Lemmings Indigestion" Lemming Hazımsızlığı 15 Haziran 2018
51 51 "Sonata in Bear Major" Ayı Major Piyano Sonatı 18 Haziran 2018
52 52 "Bear Fractions" Ayı Bölmeci 19 Haziran 2018
53 53 "The Bear That Laid Golden Eggs" Altın Yumurtlayan Ayı 20 Haziran 2018
54 54 "Crash Training Course" Hızlı Kurs 21 Haziran 2018
55 55 "As Far as Bear Can Remember" Ayı'nın Anıları 22 Haziran 2018
56 56 "Chemical Lemmings" Kimyasal Lemmingler 25 Haziran 2018
57 57 "Remote Control" Uzaktan Kumanda 26 Haziran 2018
58 58 "The Bear and the Butterfly" Ayıyla Kelebek 27 Haziran 2018
59 59 "Get Off My Tennis Shoes" Tenis Ayakkabılarımı Bırak 28 Haziran 2018
60 60 "Baby Sitting" Çocuk Bakıcısı 29 Haziran 2018
61 61 "Bear Under Lock and Key" Kilitli Ayı 2 Temmuz 2018
62 62 "Lemming Blues" Lemmingler Yolcu 3 Temmuz 2018
63 63 "Snow Lemmings" Kar Lemmingleri 4 Temmuz 2018
64 64 "Augmented Bear" Gerçek Ayı 5 Temmuz 2018
65 65 "Lemmings Under Pressure" Basınçlı Lemmingler 6 Temmuz 2018
66 66 "Lemmings in Space" Lemmingler Uzayda 9 Temmuz 2018
67 67 "Sniffer Racoon" Burnunu Sokan Rakun 10 Temmuz 2018
68 68 "Transformational Bear" Dönüşümlü Ayılar 11 Temmuz 2018
69 69 "Shaken Up Bear" Ayı Karışımı 12 Temmuz 2018
70 70 "Piñata Party" Pinyata Parti 13 Temmuz 2018
71 71 "Bear Game" Ayı Oyunu 16 Temmuz 2018
72 72 "Ranger Lemming" Koruyucu Lemmingler 17 Temmuz 2018
73 73 "Halloween Bear" Ayılar Bayramı 18 Temmuz 2018
74 74 "Clean Bear" Temiz Ayı 19 Temmuz 2018
75 75 "Wandering Spirits" Değişen Hayvanlar 20 Temmuz 2018
76 76 "Mirror Mirror on the Wall" Ayna Ayna Söyle Bana 23 Temmuz 2018
77 77 "Grizzy the Wizard" Sihirbaz Grizzy 24 Temmuz 2018
78 78 "Moonwalk Bear" Ayda Yürüyen 25 Temmuz 2018
SEZON 2 (2018–2019)
79 1 "Camping in the Wild" Doğada Kamp 3 Haziran 2019
80 2 "Carried Away Bear" Kendini Kaptıran Ayı 4 Haziran 2019
81 3 "Ice & Bears" Buz ve Ayılar 6 Haziran 2019
82 4 "Fountain of Bear-Youth" Gençlik Pınarı 10 Haziran 2019
83 5 "Lemmings Kit" Lemming Araç Gereci 14 Haziran 2019
84 6 "Timeless Bear" Zamansız Ayı 17 Haziran 2019
85 7 "Irresistible Bear" Karşı Konulmaz Ayı 13 Haziran 2019
86 8
"Yummy Fly"
20 Haziran 2019
87 9 "Call of the Bear" Ayıyı Çağırma 19 Haziran 2019
88 10 "Weightless Bear" Ağırlıksız Ayı 18 Haziran 2019
89 11 "Hat Tricks" El Çabukluğu 24 Haziran 2019
90 12 "No See, No Do" Görmedim, Yapmadım 26 Haziran 2019
91 13 "Good Bear, Bad Bear" İyi Ayı, Kötü Ayı 21 Haziran 2019
92 14 "High-Risk Driving" Riskli Sürüş 7 Haziran 2019
93 15 "Bear Predictions" Ayı Tahmini 11 Haziran 2019
94 16 "Lemming Beach" Lemming Plajı 25 Haziran 2019
95 17 "Of Fur And Swords" Kürk ve Kılıç 12 Haziran 2019
96 18 "Lemmings Board" Lemming Kaykayı 5 Haziran 2019
97 19 "Animal Pics" Hayvan Fotoğrafları 27 Haziran 2019
98 20 "Bear Diet" Ayı Diyeti 28 Haziran 2019
99 21 "Balloon Bear" Baloncu Ayı 1 Temmuz 2019
100 22 "Bear Pillow" Ayı Yastığı 2 Temmuz 2019
101 23 "Hooks and Loops Bear" Cırt Cırt Ayı 3 Temmuz 2019
102 24 "Fast Workout" Hızlı Antrenman 4 Temmuz 2019
103 25 "Bat-Grizzy" Yarasa Boz Ayı 5 Temmuz 2019
104 26 "Moveable Apps" Taşınabilir Uygulamalar 8 Temmuz 2019
105 27 "Wild Modeling" Devasa Paket 4 Kasım 2019
106 28 "The Bear Next Door" Komşu Vahşi Ayı 5 Kasım 2019
107 29 "Wild Zapping" Zaplama 6 Kasım 2019
108 30 "Warning: Unlimited Lemmings" Dikkat:Lemmingler 7 Kasım 2019
109 31 "Bouncing Bear" Zıplayan Ayı 8 Kasım 2019
110 32 "Masked Raccoon" Maskeli Rakun 11 Kasım 2019
111 33 "Spinning Lemmings" Fırıldak Lemmingler 12 Kasım 2019
112 34 "Game Madness" Oyun Çılgınlığı 13 Kasım 2019
113 35 "Household Avatar" Gündelik Avatar 14 Kasım 2019
114 36 "Beastly Genie"
115 37 "Make Peace, Not War"
116 38 "Disguidet Reality"
117 39 "Folds and Folds Again"
118 40 "Cartoon Bear"
119 41 "XXL Bear"
120 42 "Never Judge A Bear By It's Cover"
121 43 "Bear Glasses"
122 44 "Bear under Close Protection"
123 45 "Zero Visitibility"
124 46 "Intensive Care"
125 47 "Lemming Gum"
126 48 "Lemming Juice"
127 49 "Zen Bear"
128 50 "Ctrl+Alt+Bear"
129 51 "Lemming Bowling"
130 52 "Mushroom Hunt"
131 53 "Flying Bear"
132 54 "Big Top Bear"
133 55 "Electro Ranger Lemming"
134 56 "Bear Repellent"
135 57 "Bear Behind the Wheel"
136 58 "Rolling Cabin"
137 59 "Lemmings Plant"
138 60 "Target Bear"
139 61 "Nothern Lights"
140 62 "Tick Tock Bear"
141 63 "Dreams on Command"
142 64 "Elementary Lemmings"
143 65 "Bear Sitter"
144 66 "Rainbow Moose"
145 67 "Radar Bear"
146 68 "Zorbing Lemmings"
147 69 "Air Trafficking"
148 70 "A Lemmings Fairy Tail"
149 71 "Slam Dunk Lemmings"
150 72 "Uncouth bear"
151 73 "Passing Trough Walls"
152 74 "Eagle Spirit"
153 75 "Rock'N'Lemming"
154 76 "Hulking Lemmings"
155 77 "Ancestral Bear"
156 78 "Hocus Pocus Lemmingus"
SEZON 3 (2019–)