Gina Gerson

Rus erotik model ve pornografik film oyuncusu

Valentina Lashkéyeva (RusçaВалентина Лашкеева) veya bilinen adı ile Gina Gerson (d. 17 Mayıs 1991; Kemerovo, Rusya) Rus pornografik film oyuncusudur.[3][4][5][6]

Gina Gerson
Doğum 17 Mayıs 1991 (1991-05-17) (31 yaşında)
Prokopyevsk, Kemerovo Oblastı, Rusya
Takma adı Gina Gershon, Doris Ivy, Gina, Gina H., Valya C, Penelope, Lisa, Valentina
Boyu 1,63 m (5 ft 4 in)
Kilosu 50 kg (110 lb)
Göz rengi Kahverengi
Saç rengi Sarı
Etnik kökeni Kafkas
Film sayısı 530 Adult DVD Talk[1]
Adult Film Data Base[2]
Resmî sitesi
IMDb'de Gina Gerson
IAFD'de Gina Gerson
Adultfilmdatabase'de Gina Gerson

Hayatı ve kariyeriDüzenle

Sahne adı Gerson olan Valentina Lashkéyeva, 17 Mayıs 1991 tarihinde Rusya'nın Kemerovo Oblastı'nda bulunan Prokopyevsk kentinde dünyaya geldi. Annesi ve büyükannesiyle birlikte büyüdü. Liseden mezun olduktan sonra, öğretmen olmak amacıyla İngilizce ve Fransızca dillerinde uzmanlaşmış filoloji okumak için Sankt-Peterburg Devlet Üniversitesi'ne girdi. Üniversitede okurken garsonluk, temizlikçilik, kurye hizmetleri gibi işlerde çalıştı. 2010 yılında web kamerası kızı olarak çalışmaya başladı. 2012 yılında pornografik bir model olarak seanslar gerçekleştirmeye başladı ve bu da onu üniversiteden ayrılmasına ve o yıl 21 yaşında pornografik kariyerine başlayacağı Budapeşte'ye taşınmasına neden oldu.[7]

Tushy, Private, Evil Angel, Girlfriends Films, SexArt, 21Sextury, Reality Kings, Digital Playground, Mofos, Viv Thomas ve Video Marc Dorcel gibi Avrupa ve Amerikan yapım şirketlerinde çalıştı.[8]

Gina Gerson kendini açıkça biseksüel olarak görüyor. Kendini dumandan arınmış, alkol veya uyuşturucu kullanmayan ve vejeteryan biri olarak tanımlıyor. 2015 yılında Anissa Kate'e kaybettiği AVN Ödülleri'nde[9] Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı ve Ballerina by Day Escort by Night filmiyle Yabancı Yapım En İyi Seks Sahnesi kategorilerinde iki adaylık aldı.[10]

2016 yılında, Do Not Disturb ile Yabancı Prodüksiyonda En İyi Seks Sahnesi dalında başka bir adaylık ile AVN'ye döndü.[11][12]

Ekim 2020'de, hayatının ilk yıllarını, kariyerini ve yetişkin endüstrisindeki başarısının sırlarını anlattığı Gina Gerson - İç Güç ve Cinsellik Yoluyla Başarı adlı otobiyografisinin yayınlandığını duyurdu. zorluklar, disiplin ve sorunlu bir öğrenci olmaktan tanınmış bir yetişkin film sanatçısı olmaya nasıl geçtiğinden bahsediyor.[13]

Bazı özellik kredileri 5 Incredible Orgies 2,[14] Anal Attraction 5,[15] Elegant Anal,[16] Long Dick of the Law,[17] Perry's DPs 5,[18] PerryVision 3, Private Lessons, Rocco One On One 2

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım
2013 Perry’s DPs 5 (Perry'nin DP'leri 5)
2014 Long Dick of the Law (Kanunun Uzun Dick)
2014 Virgin’s First Time (Virgin'in İlk Zamanı)
2015 5 Incredible Orgies 2 (5 İnanılmaz Seks Partisi)
2015 Anal Attraction 5 (Anal Cazibe 5)
2015 Rocco One On One 2 (Rocco Bire Bir 2)
2016 Elegant Anal (Zarif Anal)
2016 Private Lessons (Özel Dersler)
2017 Blind Date (Kör Randevu)
2017 My Maid And Me (2017 - Hizmetçim ve Ben)

Ödüller ve AdaylıklarDüzenle

Yıl Tören Ödül Yapım Sonuç
2015 AVN Ödülleri Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı Adaylık
Yabancı yapımdaki en iyi seks sahnesi Ballerina by Day Escort by Night Adaylık
2016 Yabancı Yapımdaki En İyi Seks Sahnesi Do Not Disturb Adaylık
2017 Yabancı Yapımdaki En İyi Seks Sahnesi Lea Guerlin: First Night in the Girls' Dormitory Adaylık
2018 Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı Adaylık
Spank Bank Ödülleri Yılın Hava Geçirmez Meleği Adaylık
Biyonik Popo Adaylık
Dildoloji Doktora Derecesi Adaylık
XBIZ Ödülleri Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı Adaylık
XBIZ Avrupa Ödülleri En İyi Glamcore Seks Sahnesi Adaylık
XRCO Ödülleri Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı Artista femenina extranjera del año Adaylık
2019 AVN Ödülleri Yılın Yabancı Kadın Sanatçısı Glamkore: Gina Gerson Adaylık
Bir Yabancı Prodüksiyonda En İyi Grup Lezbiyen Seks Sahnesi Adaylık
Spank Bank Awards En İyi Glamcore Seks Sahnesi Adaylık
Yılın BBC Kraliçesi Lil' Gaping Lesbians 8 Adaylık
Yılın Avrupa Büyücüsü Adaylık
Yılın Altın Duş Tanrıçası Adaylık
Yıkılmaz Popo Adaylık
En Sevimli Cinsel Sapık Adaylık
En Hevesli Tavşanı Adaylık
2020 XBIZ Ödülleri Europa Koridorda İki Sosisli Sandviç Tease! Adaylık

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Gina Gerson Porn Movies | Adult DVD Talk". www.adultdvdtalk.com. 14 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Gina Gerson Videos and Movies on DVD & VOD". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  3. ^ Roberts, Sophie (5 Eki 2020). "Porn star lifts lid on 'challenging' past and 'sexual super power'". Dailystar.co.uk. 8 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  4. ^ "„A szexualitás a legnagyobb erőm" – hiába vették fel az egyetemre, Budapestről világhírű pornós lett Valentina - 18+ fotók | BorsOnline". www.borsonline.hu. 9 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "Arşivlenmiş kopya". 13 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 14 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  7. ^ "Gina Gerson Official Website". ginagerson.xxx. 14 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  8. ^ "Arşivlenmiş kopya". 29 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  9. ^ "Arşivlenmiş kopya". 30 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  10. ^ "Ballerina By Day Escort By Night | Marc Dorcel Fantasies". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  11. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Kasım 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  12. ^ "Arşivlenmiş kopya". 11 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  13. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  14. ^ "5 Incredible Orgies 2 | Doghouse Digital". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  15. ^ "Anal Attraction 5 | Evil Angel | adultfilmdatabase". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  16. ^ "Elegant Anal | Babes | adultfilmdatabase". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  17. ^ "Long Dick of the Law | Private | adultfilmdatabase". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 
  18. ^ "Perry's DPs 5 | Evil Angel | adultfilmdatabase". www.adultfilmdatabase.com. 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle