Gertraud Jesserer

Gertraud Jesserer (13 Aralık 1943 - 9 Aralık 2021), Avusturyalı aktris. Daha çok Tv yapımı film ve dizilerde yer almıştır.[1] Kendisi Alman aktör Peter Vogel'in kızı yine oyuncu-gazeteci Nikolas Vogel'in annesidir.

Gertraud Jesserer
2015-05-06-GertraudJesserer.jpg
Doğum 13 Aralık 1943
Viyana, Avusturya
Ölüm 9 Aralık 2021 (77 yaşında)
Viyana, Avusturya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1959-2021

Seçme filmografiDüzenle

  • Eva (1958)
  • The Inheritance of Bjorndal (1960)
  • I Learned It from Father (1964)
  • Reigen (1973)
  • Attempted Flight (1976)
  • Debt of Love (1997)
  • Rex-der Kleine Kommissar (1997)
  • Germanija (2002)
  • Lautlos (2004)
  • Il Commissario Rex (2008-2011)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Kasım 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle