Galip Derviş bölümleri listesi

Monk isimli ABD dizisinden uyarlanan Galip Derviş'in bölüm listesidir.

Genel bakışDüzenle

Sezon no. Bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı Yayın bilgileri DVD çıkış tarihleri
Sezon açılışı Sezon finali 1. bölge 2. bölge 4. bölge
1 18 1-18 2013 21 Mart 2013 (2013-03-21) 20 Haziran 2013 (2013-06-20) Yok Yok Yok
2 28 19-46 2013–2014 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 25 Mayıs 2014 (2014-05-25) Yok Yok Yok
3 10 47-56 2014 19 Ekim 2014 (2014-10-19) 28 Aralık 2014

(Final)

Yok Yok Yok

1. sezon (2013)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Türkiye'deki izleyici sayısı Orijinal yayın tarihi Kod
11"Başkana Suikast"Barış PirhasanAhmet Saatçioğlu21 Mart 2013 (2013-03-21)101
22"Derviş ve Medyum"Barış PirhasanAhmet Saatçioğlu
Aylin Doğan
28 Mart 2013 (2013-03-28)102
33"Fil Hamdi"Barış PirhasanAhmet Saatçioğlu
Aylin Doğan
4 Nisan 2013 (2013-04-04)103
44"Deprem"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Ahmet Saatçioğlu
11 Nisan 2013 (2013-04-11)104
55"Derviş ve Televizyon Yıldızı"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Cenk Aksoyer
Doğu Güleç
18 Nisan 2013 (2013-04-18)105
66"Derviş ve Milyoner Soyguncu"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Cenk Aksoyer
Doğu Güleç
22 Nisan 2013 (2013-04-22)106
77"Derviş ve Diğer Kadın"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
22 Nisan 2013 (2013-04-22)107
88"Derviş Evleniyor"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Cenk Aksoyer
Doğu Güleç
2 Mayıs 2013 (2013-05-02)108
99"Derviş ve Çok Çok Yaşlı Adam"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Cenk Aksoyer
Doğu Güleç
9 Mayıs 2013 (2013-05-09)109
1010"Derviş ve Yeni Türkü"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
16 Mayıs 2013 (2013-05-16)110
1111"Derviş ve Kirazlı Turta"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Eren Danışman
Yasemin Aykurt
Alper Emin
23 Mayıs 2013 (2013-05-23)111
1212"Derviş Kıbrıs'ta"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
30 Mayıs 2013 (2013-05-30)112
1313"Derviş'in Kafa Gitti"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
10 Haziran 2013 (2013-06-10)113
1414"Derviş Okulda"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
10 Haziran 2013 (2013-06-10)114
1515"Derviş ve Bebek"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
13 Haziran 2013 (2013-06-13)115
1616"Derviş Kampta"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
13 Haziran 2013 (2013-06-13)116
1717"Derviş İşten Kovuluyor"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
20 Haziran 2013 (2013-06-20)117
1818"Derviş ve Yeni Hemşire
(Sezon Finali)"
Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
20 Haziran 2013 (2013-06-20)118

2. sezon (2013-14)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Türkiye'deki izleyici sayısı Orijinal yayın tarihi Kod
119"Derviş ve Yeni Psikolog"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
3 Ekim 2013 (2013-10-03)201
220"Derviş ve Mafya"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
10 Ekim 2013 (2013-10-10)202
321"Derviş ve Aktör"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
17 Ekim 2013 (2013-10-17)203
422"Derviş Kafasını Çarpıyor"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
24 Ekim 2013 (2013-10-24)204
523"Derviş ve Yeni Arkadaş"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
31 Ekim 2013 (2013-10-31)205
624"Derviş Dişçiye Gidiyor"Barış PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
7 Kasım 2013 (2013-11-07)206
725"Derviş Hiçbir Şey Göremiyor"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
21 Kasım 2013 (2013-11-21)207
826"Derviş ve Bayan Derviş"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
30 Kasım 2013 (2013-11-30)208
927"Derviş ve Komadaki Katil"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
7 Aralık 2013 (2013-12-07)209
1028"Derviş Hastaneye Gidiyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
14 Aralık 2013 (2013-12-14)210
1129"Derviş Tiyatroya Gidiyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Aylin Doğan
21 Aralık 2013 (2013-12-21)211
1230"Derviş ve Beyaz Yılbaşı"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Aylin Doğan
28 Aralık 2013 (2013-12-28)212
1331"Derviş ve Diğeri"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Aylin Doğan
4 Ocak 2014 (2014-01-04)213
1432"Derviş ve Kayıp Nine"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
11 Ocak 2014 (2014-01-11)214
1533"Derviş Ressam Oluyor"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
15 Şubat 2014 (2014-02-15)215
1634"Derviş ve Gazeteci Çocuk"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
22 Şubat 2014 (2014-02-22)216
1735"Derviş Hipnoz Oluyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
1 Mart 2014 (2014-03-01)217
1836"Derviş Ofiste"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
8 Mart 2014 (2014-03-08)218
1937"Derviş Kaçıyor"Yusuf Pirhasan
Çağrı Bayrak
Barış Pirhasan
Aylin Doğan
16 Mart 2014 (2014-03-16)219
2038"Derviş Kaçıyor"Yusuf Pirhasan
Çağrı Bayrak
Barış Pirhasan
Aylin Doğan
23 Mart 2014 (2014-03-23)220
2139"Derviş ve Komşu Kadın"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Algı Eke
6 Nisan 2014 (2014-04-06)221
2240"Derviş ve Pehlivan Musa"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan
Azime Güç
13 Nisan 2014 (2014-04-13)222
2341"Derviş Hasta Oluyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Aylin Doğan
20 Nisan 2014 (2014-04-20)223
2442"Derviş ve Hasta Adam"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan27 Nisan 2014 (2014-04-27)224
2543"Derviş ve Gömülü Hazine"Çağrı BayrakBarış Pirhasan
Azime Güç
4 Mayıs 2014 (2014-05-04)225
2644"Derviş Tek Kalıyor"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan11 Mayıs 2014 (2014-05-11)226
2745"Derviş Babasıyla Karşılaşıyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan18 Mayıs 2014 (2014-05-18)227
2846"Derviş Lunaparka Gidiyor
(Sezon Finali)"
Çağrı BayrakBarış Pirhasan25 Mayıs 2014 (2014-05-25)228

3. sezon (2014-15)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Türkiye'deki izleyici sayısı Orijinal yayın tarihi Kod
147"Derviş Aşık Oluyor"Yusuf PirhasanDevin Özgür Çınar19 Ekim 2014 (2014-10-19)301
248"Derviş Tetikçi Oluyor"Yusuf PirhasanBarış Başar
Ünal Yeter
26 Ekim 2014 (2014-10-26)302
349"Derviş Tatile Gidiyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan2 Kasım 2014 (2014-11-02)303
450"Derviş Düğüne Gidiyor"Çağrı BayrakBarış Pirhasan9 Kasım 2014 (2014-11-09)304
551"Derviş ve Elektrik Kesintisi"Yusuf PirhasanBarış Başar
Ünal Yeter
16 Kasım 2014 (2014-11-16)305
652"Derviş Toplu Terapiye Gidiyor"Çağrı BayrakBarış Başar
Ünal Yeter
30 Kasım 2014 (2014-11-30)306
753"Derviş ve Hayran"Yusuf PirhasanAlgı Eke7 Aralık 2014 (2014-12-07)307
854"Derviş ve Çöpçü Grevi"Çağrı BayrakBarış Başar
Ünal Yeter
14 Aralık 2014 (2014-12-14)308
955"Derviş'in Doğum Günü"Yusuf PirhasanBarış Pirhasan21 Aralık 2014 (2014-12-21)309
1056"Derviş ve Yabancı"Aytaç ÇiçekBarış Başar
Ünal Yeter
28 Aralık 2014 (2014-12-28)310

KaynakçaDüzenle