Görkem Sevindik

Türk oyuncu

Görkem Sevindik (d. 17 Ekim 1986, Adana), Türk oyuncu.

Görkem Sevindik
Doğum17 Ekim 1986 (37 yaşında)
Adana, Türkiye
EğitimMüjdat Gezen Sanat Merkezi
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2010-günümüz
Evlilik
Çocuk(lar)1

Filmografisi değiştir

Televizyon[1]
Yıl Yapım Rol Notlar
2011-2016 Kurtlar Vadisi Pusu Pusat Çakır 190 bölüm (108-298)
2017-2019 Söz Üstçavuş Mücahit Serdengeçti (Keşanlı) 84 bölüm (1-84)
2020 Ramo Boz 11 bölüm (1-11)
2021 Mavera Sarı Saltuk 26 bölüm (1-26)
Kahraman Babam Uğur Eser 8 bölüm (1-8)
2023-günümüz Ateş Kuşları Ali
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2022 Erkek Severse Oktay Durmaz Başrol oyuncusu
Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2022 Bandırma Füze Kulübü Kemal Yardımcı oyuncu

Ödülleri değiştir

Sonuç Yıl Ödül Kategori
Kazandı 2014 Magazin Gazetecileri Derneği Umut Vaat Eden Oyuncu
Kazandı 2018 Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Kazandı Ayaklı Gazete Ödülleri
Kazandı Medya ve Sanat Ödülleri
Kazandı 2019 İstanbul Aydın Üniversitesi 15. İletişim Ödülleri

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Dizi". 17 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılar değiştir