Ana menüyü aç

Gérard Berliner (5 Ocak 1956 - 13 Ekim 2010), Fransız oyuncu ve bestecidir.

Decca Plakçılık için çalışmıştır. Ünlü Fransız sosyetesinden Berliner ailesi mensubu olan Gérard Berliner 13 Ekim 2010'da 54 yaşında Paris'te ölmüş, Père Lachaise Mezarlığı'ndaki aile mezarlığı'na defnedilmiştir.

DiskografiDüzenle

  • 1982: Voleur de maman (Louise)
  • 1983: Je porte ma vie
  • 1984: La Mémoire profane
  • 1990: De toi à moi
  • 1992: Le Vertige des fleurs
  • 1994: Chien de voyou
  • 1997: Heureux
  • 2006: Gérard Berliner chante Victor Hugo (Mon alter Hugo)
  • 2009: Gérard Berliner chante Reggiani

Dış bağlantılarDüzenle