Francis Magee

Irlandalı oyuncu

Francis Magee (d. 26 Haziran 1959) İrlandalı aktör.[1][2] 1993'ten 1995'e kadar oynadığı Britanya pembe dizisi EastEnders'daki Liam Tyler rolüyle bilinmektedir.[3] Sahara (2005), Layer Cake (2004) ve The Calling (2000) gibi filmlerde ve dizilerde oynamıştır.

Francis Magee
Doğum 26 Haziran 1959 (1959-06-26) (61 yaşında)
Dublin, İrlanda
Meslek Aktör
Etkin yıllar 1993-günümüz

Son olarak Nickelodeon TV dizisi Anubis Evi (House of Anubis)'nde Victor Rodenmaar karakterini canlandırmıştır.

FilmografiDüzenle

Filmografi
Yıl Başlık Rol Notlar
2014 In The Flesh Iain Monroe Dizi
2014 Damo and Ivor Bricko Dizi
2013 The Bible King Saul Dizi
2013 Magners Cider Ad 2013 Now is a Good Time Reklam
2012 Misfits Dan Woolaston Dizi
2011-2013 House of Anubis Victor Rodenmaar Jr. Dizi
2011-2012 Game of Thrones Yoren Dizi
2010 Cemetery Junction Mr. Pearson Film
2010 Worried About the Boy Jerry O'Dowd TV Filmi
2009 The Last Breath Paul Kelvin Kısa film
2009 1066 The Battle for Middle Earth Ordgar Dizi
2007 Peep Show the Orgazoid Dizi
2005 Sahara Fuse Cutter Film
2005 Trafalgar Battle Surgeon Dr. William Beatty[4] TV Filmi
2004-2006 No Angels Dr McManus Dizi
2004 Layer Cake Paul the Boatman Film
2004 Bad Girls Rob Skelton Dizi
2000 The Calling Carmac Film
1998 Still Crazy Hockney Film
1993-1995 EastEnders Liam Dizi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Dr. Tremlett | Characters | The Fades | BBC America". bbcamerica.com. 2013. 18 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2013. 
  2. ^ "Butterfly Man : Cast". butterflyman.co.uk. 2003. 30 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2013. 
  3. ^ Berman, A.S. (2010). "Francis Magee - 'Liam Taylor'". Walford Gazette. 10 Kasım 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2011. 
  4. ^ "Trafalgar Battle Surgeon". hardypictures.com. 2013. 30 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2013. 

Dış bağlantılarDüzenle