Frédéric Diefenthal

Fransız oyuncu ve yönetmen

Frédéric Diefenthal (d. 26 Temmuz 1968; Saint-Mandé, Fransa ), Fransız oyuncu ve yönetmendir.[1][2][3][4][5]

Frédéric Diefenthal
Frédéric Diefenthal Cabourg 2016.jpg
Frédéric Diefenthal, Haziran 2015'te Cabourg Film Festivali'nde
Doğum 26 Temmuz 1968 (1968-07-26) (54 yaşında)
Saint-Mandé, Fransa
Milliyet Fransız
Meslek Oyuncu
Evlilik Gwendoline Hamon (2004-2014)

Seçme filmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
1998 Taxi Émilien Coutant-Kerbalec
2000 Taxi 2
2001 Belphegor, Phantom of the Louvre Martin
Savage Souls (film) Firmin
2002 A Private Affair The Transvestite
2003 Taxi 3 Émilien Coutant-Kerbalec
2005 Clara Sheller JP
2007 Taxi 4 Émilien Coutant-Kerbalec
2017 The Forest Vincent Musso
2018 Caïn Renaud Maurin Episode: Jardin secret

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Frédéric Diefenthal, acteur et producteur pour TF1" (Fransızca). toutelatele.com. 18 Mayıs 2009. 29 Eylül 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Eylül 2010. 
  2. ^ Samy Naceri : "J'aurais dû écouter Alain Delon !" 25 Aralık 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Le Point. 16 February 2015
  3. ^ Frédéric Diefenthal : «J'ai du mal avec les gens qui ne sont pas naturels» 25 Aralık 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. La Depeche. 7 July 2013
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 18 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ocak 2019. 
  5. ^ Gwendoline Hamon, séparée de Frédéric Diefenthal : La fin de l'histoire ? 13 Ocak 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. PurePeople. 12 March 2014

Dış bağlantılarDüzenle