Emile Hirsch

Amerikalı sinema oyuncusu

Emile Davenport Hirsch (d. 13 Mart 1985), Amerikalı oyuncudur. Oyunculuğa 1990 yılında başlamıştır. Televizyon dizileriyle başlamış olduğu kariyerine filmlerle devam etmiştir. En çok bilinen filmleri Lords of Dogtown, The Emperor's Club, The Girl Next Door, Alpha Dog ve Into the Wild. Dünyadaki temiz su ihtiyacı bilincini kazandırmak için "Summit on the Summit" seferine katılarak Kilimanjaro Dağı'na tırmanmıştır.

Emile Hirsch
Emile Hirsch, 2012
Emile Hirsch, 2012
DoğumEmile Davenport Hirsch
13 Mart 1985 (39 yaşında)
Topanga, Kaliforniya, ABD
Çocuk(lar)Valor Hirsch (d. 2013)

Filmografi değiştir

Yıl Film Rolü Notlar
2001 Wild Iris Lony Brevard
2002 The Dangerous Lives of Altar Boys Francis Doyle
The Emperor's Club Sedgewick Bell
2004 The Girl Next Door Matthew Kiddman
The Mudge Boy Duncan Mudge sınırlı gösterim
2005 Imaginary Heroes Tim Travis sınırlı gösterim
Lords of Dogtown Jay Adams
2006 Alpha Dog Johnny Truelove
2007 The Air I Breathe Tony
Into the Wild Christopher McCandless
2008 Speed Racer Speed
Milk Cleve Jones
2009 Taking Woodstock Billy
2011 Killer Joe Chris Smith
2011 The Darkest Hour Sean
2012 Savages Spin
2012 Venuto al mondo Diego
2012 The Motel Life Frank Flannigan
2013 Prince Avalanche Lance
2013 Lone Survivor Danny Phillip Dietz Jr.
2013 Prince Avalanche Lance
Lone Survivor Danny Dietz
2015 Ten Thousand Saints Johnny
Just Jim Dean
2016 Vincent N Roxxy Vincent
The Autopsy of Jane Doe Austin Tilden
2017 All Nighter Martin
I Am Heath Ledger Kendisi Belgesel
The Chinese Widow Jack
2018 An Evening with Beverly Luff Linn Shane Danger
The Outsider Paulie Bowers
Freaks Henry Lewis
2019 Peel Peel Munter
Once Upon a Time in Hollywood Jay Sebring
Never Grow Old Patrick Tate
2020 Force of Nature Cardillo
The Comeback Trail James Moore
2021 Oğul Paul Aynı zamanda yapımcı
Trollhunters: Rise of the Titans Jim Lake Jr. (seslendirme)
Midnight in the Switchgrass Byron Crawford
American Night Michael Rubino
2022 The Immaculate Room Mike
Pursuit Rick Calloway
Dig Victor
Devil's Workshop Donald
The Price We Pay Alex

Dış bağlantılar değiştir