Elephant Man (müzisyen)

Jamaikalı müzisyen

Elephant Man veya Energy God (d. O'Neil Bryan; 11 Eylül 1975) Kingston, Jamaika doğumlu dancehall müzisyeni.

Elephant Man
Elephant Man, Ruhr Reggae Summer 2014
Genel bilgiler
Doğum adı O'Neil Bryan
Unvanı The Energy God
Doğum 11 Eylül 1975 (1975-09-11) (44 yaşında)
Kingston, Jamaika
Tarzlar Dancehall, Reggae, Hip-hop, Rap
Meslekler DJ, şarkıcı
Etkin yıllar 1997–günümüz
Müzik şirketi Bad Boy/Atlantic, VP, Greensleeves
İlişkili hareketler Scare Dem Crew, The Alliance, Kat DeLuna
Resmî site elephant-man.net

DiskografisiDüzenle

Stüdyo albümleri
  • 2000: Scooby Away
  • 2000: Comin' 4 You
  • 2001: Log On
  • 2002: Higher Level
  • 2003: Good 2 Go
  • 2007: Monsters Of Dancehall
  • 2008: Let's Get Physical
  • 2011: Dance & Sweep
  • TBA: Welcome 2 Jamaica hosted by DJ Hidrro