Ana menüyü aç

Edyta Anna Górniak (d. 14 Ekim 1972, Ziębice, Polonya) bir lehçe pop müzik en popüler kadın şarkıcılar arasında yer alıyor.

Edyta Górniak
Genel bilgiler
Doğum adı Edyta Górniak
Doğum 14 Kasım 1972 (1972-11-14) (47 yaşında)
Polonya Ziębice, Polonya
Etkin yıllar 1989-günümüz
Müzik şirketi EMI Music, Virgin Records, EG.Production
Resmî site edytagorniak.com

DiskografiDüzenle

  • Dotyk (1995)
  • Edyta Górniak (1997) / Kiss Me, Feel Me (1997)
  • Live '99 (1999)
  • Perła (2002) / Invisible (2003)
  • E·K·G - (2007)

Dış bağlantılarDüzenle