Dinara Drukarova

Dinara Drukarova en sağda (2016)

Dinara Anatolyevna Drukarova (RusçaДинара Анатольeвна Друкарова; d. 3 Ocak 1976) , Ünlü Rus aktris.

St. Petersburg doğumlu olup 1989 yapımı film, It Was Near Sea, ile sivrildi. Yine yer aldığı balarılı filmler arasında, Don't Move, Die and Rise Again!, sayılabilir.  1990 Cannes Film Festivali'nde Altın Kamera ödülü kazanmıştır.[1]

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Freeze Die Come to Life (1989)[2]
  • Le Fils de Gascogne (1996)
  • Of Freaks and Men (1998)
  • "Since Otar Left" (2002)
  • Silent Voice (2009)
  • 360 (2012)
  • Amour (2012)
  • My Golden Days (2015)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Festival de Cannes: Freeze Die Come to Life". festival-cannes.com. 4 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Haziran 2015. 
  2. ^ "Freeze. Die. Come to Life". Santa Cruz Sentinel. 17 Mayıs 1991. s. 54. Erişim tarihi: 12 Eylül 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle