Ana menüyü aç

Demet Şener Küpeli, (d. 11 Nisan 1977, Bursa), Türk manken ve oyuncu.

Demet Şener
Doğum 11 Nisan 1977 (1977-04-11) (42 yaşında)
Bursa, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Sinema, Tiyatro ve Dizi oyuncusu
Etkin yıllar 1997-günümüz
Evlilik(ler) İbrahim Kutluay (2005-2018)
Cenk Küpeli (2019-)[1]
Çocuk(lar) 2

İçindekiler

BiyografiDüzenle

Naime Şener ve Fikret Şener'in üç çocuğundan en küçüğüdür. Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezun oldu. 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 1. oldu.[2] 15 Temmuz 2005 tarihinde millî basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi.[3] 19 Ocak 2018'de İbrahim Kutluay'dan boşandı.[4] Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
1997 Bir Demet Tiyatro Fahrigül TV Dizisi/Konuk Oyuncu
1997 Böyle mi Olacaktı Hilal TV Dizisi/Yardımcı Karakter
1999 Asansör Hemşire Nurcan Sinema Filmi/Yardımcı Karakter
1999 Kahpe Bizans Emanuel Sinema Filmi/Başrol Oyuncusu
2000 Aşk Hırsızı Demet TV Dizisi/Başrol Oyuncusu
2000 Hemşo Tatyana Sinema Filmi/Başrol Oyuncusu
2000 Gölge Gölge TV Dizisi/Başrol Oyuncusu
2002 Reyting Hamdi Konuk Oyuncu TV Dizisi/Konuk Oyuncu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Demet Şener-Cenk Küpeli nikahından ilk fotoğraflar". Hürriyet. 21 Haziran 2019. 3 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Haziran 2019. 
  2. ^ "Miss Turkey Güzellik Yarışmasını Kazananlar". missturkey.com.tr. 6 Nisan 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2016. 
  3. ^ "İbrahim Kutluay-Demet Şener evlendi". cnnturk.com. 15 Temmuz 2005. 11 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2016. 
  4. ^ "İlk işi bu oldu! Boşanır boşanmaz..." Hürriyet. 19 Ocak 2018. 20 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılarDüzenle

Önce gelen:
Pınar Altuğ
Miss Turkey
1995
Sonra gelen:
Pınar Tezcan