Ana menüyü aç

Deep Zone Project, DJ Dian Solo, JuraTone ve Rossko tarafından 2000 yılında kurulan house ve elektro grubu. 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nde "DJ, Take Me Away" şarkısıyla Bulgaristan'ı temsil etti ancak yarı final elemelerini geçemedi.

Deep Zone Project
Yoanna, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "DJ, Take Me Away"i seslendirirken, Belgrad, 22 Mayıs 2008.
Genel bilgiler
Tarzlar House, elektro
Etkin yıllar 1998–günümüz
Resmî site deepzoneproject.com
Üyeler DJ Dian
JuraTone
Alex Kiprov
Nadia[1]
Eski üyeler Rossko
Yoanna

İçindekiler

ÜyelerDüzenle

  • DJ Dian Solo (Dian Savov) — DJ, besteci, klavyeler
  • JuraTone (Lyubomir Savov Mikhailov) — gitar, besteci, aranjör
  • Startrax (Alex Kiprov) — klavyeler, stüdyo mühendisliği
  • Nadia (Nadhezda Petrova)— vokaller[1]
Eski üyeler
  • Rossko (Rosen Stoev) — DJ, ses mühendisi
  • Joanna (Yoanna Dragneva) — vokaller

DiskografiDüzenle

AlbümleriDüzenle

  • 2002: Ela Izgrei
  • 2003: Blizam v tebe
  • 2006: Ledeno kafe
  • 2008: DJ, Take Me Away
  • 2010: Dance Energy
  • 2014: Niama NE

Single'larıDüzenle

  • 2002: "Ela Izgrei"
  • 2003: "Caffeine-free"
  • 2007: "DJ, Take Me Away" (Deep Zone & Balthazar)
  • 2009: "Lyatoto Dojde"
  • 2010: "Play"
  • 2012: "I Love My Dj"
  • 2013: "Made For Loving You-edin Za Drug"
  • 2013: "Nikoi Drug" (Krisko ile düet)
  • 2013: "Niama Ne" (Bobo ile düet)
  • 2014: Vyarvam v teb (Boyana ile düet)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle