Darlene Conley

Amerikalı oyuncu

Darlene Conley (d. 18 Temmuz 1934 - ö. 14 Ocak 2007), Amerikalı oyuncudur. 1934'te Şikago'da doğdu. 1988-2007 arasında televizyon'da artık kült olmuş pembe dizilerden Cesur ve Güzel 'de yer alarak calandırdığı Sally Spectra karakteriyle ekranlara gelen oyuncu mide kanseri nedeniyle 72 yaşında Los Angeles'ta ölmüştür. Mezarı Los Angeles'dadır.

Darlene Conley
Doğum 18 Temmuz 1934(1934-07-18)
Chicago Heights, Illinois
Ölüm 14 Ocak 2007 (72 yaşında)
Los Angeles
Ölüm sebebi Mide kanseri
Milliyet Amerikalı
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1963-2006
Evlilik Bill Woodson (1959-1966)
Kurt Hensch (1970-1981)
Çocuk(lar) 1

FilmografiDüzenle

  • 1963: (The Birds)
  • 1967: (Valley of the Dolls)
  • 1968: (Faces)
  • 1970: Captain Milkshake
  • 1971: (Minnie and Moskowitz)
  • 1972: Lady Sings the Blues
  • 1986: (Tough Guys)

Dış bağlantılarDüzenle