Daniel Boaventura

Daniel Boaventura (doğum adı Daniel do Rêgo Boaventura 19 Mayıs 1970, Salvador, Bahia) bir Brezilyalı aktör ve şarkıcı.[1]

KariyerDüzenle

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Başlık Rol
1998 Hilda Furacão Zico
1999 O Santo de Casa Kiko
2000–2001 Laços de Família Alex
2001–2002 Amor e Ódio José Maria Cortês
2003–2004 Kubanacan Johnny
2004 Linha Direta Rui Dourado
A Grande Família Otávio
2004–2005 Senhora do Destino TV Interviewer
2005 Essas Mulheres Ferreira Pinto
2006–2009 Malhação Adriano Lopes
2006 Papai Noel Existe Roberto
2007 Dicas de um Sedutor Rick (Ricardo)
2009 Toma Lá, Dá Cá Álvaro
A Grande Família Aníbal
2009–2010 Cama de Gato Sólon
2010–2011 Passione Diogo Dias
2011; 2013 Tapas & Beijos Paulo César (PC)
2012 Dercy de Verdade Dr. Simão
As Brasileiras Jorge
A Grande Família Capitain Wilson
2012–2013 Guerra dos Sexos Nenê Stallone
2013 Dança dos Famosos 10 Kendisi
Film
Yıl Başlık Rol
2001 3 Histórias da Bahia O Pai do Rock Teatro
2005 Coisa de Mulher Dr. Isaac Bucemberg
2013 Odeio o Dia dos Namorados Heitor
Tiyatro
Yıl Başlık Rol
1991 Sinema Cantado Şarkıcı
1992 Zás Trás Kaptan
O Burguês do Casamento Damadın Arkadaşı
1993 Pop 'N' Jazz
1994 Cafajestes Alencar
2000 Şirket Harry
2001 Victor/Victoria King Marchand
2002 O Grande Dia
Güzel ve çirkin Gaston
2004 Chicago Billy Flynn
2005 Camila Baker Camila Baker
2006 My Fair Lady Prof. Henry Higgins
2011 Evita Juan Peron
2012 Addams Ailesi Gomez Addams

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Daniel Boaventura Profile on Caras" (Portekizce). 22 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mayıs 2013. 

Dış bağlantılarDüzenle