Damien Crosse

Damien Crosse (d. 11 Şubat 1982; Florida, ABD), Amerikalı gey porno oyuncusu ve model.

Damien Crosse
Damien Crosse 1.jpg
Damien Crosse
Doğum 11 Şubat 1982 (1982-02-11) (39 yaşında)
Florida, ABD
Resmî site DamienCrosse.com

KariyeriDüzenle

Eğitimine son vererek porno endüstrisine atılan Crosse 2006-2008 yılları arasında From Crosse adlı şirket ile anlaşıp çeşitli porno filmlerinde rol almıştır. 2006-2008 arası yıllarda Raging Stallion Stüdyoları'nda oynadığı yapımları görünen Crosse 2007-2008 yılları arasında oynadığı prodüksiyon şirketi Titan Medya'nın bir yıldızı olmuştur. New York'ta, "Gotham Magazine" tarafından düzenlenen bir partide tanıştığı model ve oyuncu eşi Francesco D'Macho ile evlidir.[1].

ÖdülleriDüzenle

Yıl Ödül Kategori Kaynak
2008 GayVN Awards En İyi Solo [2]
Grabby Ödülleri Hottest Cock [3]
Grabby Ödülleri En İyi Solo [4]
Grabby Ödülleri En İyi İkili [3]
2009 XBIZ Ödülleri Yılın LGBT performansı [5]

FilmografiDüzenle

  • Truck Stop Muscle, 2004 (Pacific Sun Entertainment)
  • Hitch, 2006 (Titan Medya)
  • Breathless, 2006 (Titan Medya)
  • Cop Shack on 101, 2006 (Titan Medya)
  • Folsom Filth, 2006 (Titan Medya)
  • H2O, 2007 (Titan Medya)
  • Command Post, 2007 (Titan Medya)
  • Campus Pizza, 2007 (Titan Medya)
  • Breakers, 2007 (Titan Medya)
  • Telescope, 2008 (Titan Medya)
  • Mens Room III: Ozark Mtn. Exit 8, 2008 (Titan Medya)
  • Folsom Prison, 2008 (Titan Medya)
  • Warehouse, 2008 (Titan Media)
  • Home Bodies, 2008 (Raging Stallion Stüdyoları)
  • Hotter Than Hell Part 1, 2008 (Raging Stallion Stüdyoları)
  • To The Last Man – Part 1 The Gathering Storm, 2008 (Raging Stallion Stüdyoları)
  • To The Last Man – Part 2 Guns Blazing, 2008 (Raging Stallion Stüdyoları)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Thom, « Damien Crosse : « Dans deux ans, je ne me vois plus devant les caméras » » 19 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Pink TV, 3 mai 2014.
  2. ^ Keeneye Reeves. "Feature: 2008 GayVN Award Winners (winners and nominations)". TLA Video. 28 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2017. 
  3. ^ a b "2008 Grabby Nominations". Grabbys. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2017. 
  4. ^ "Grabby Award Winners 2009". Grabbys / Rainbow Collexion. 22 Mayıs 2009. 3 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2017. 
  5. ^ Javors, Steve (16 Aralık 2009). "XBIZ Announces Finalist Nominees for 2010 XBIZ Awards". XBIZ.com. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle