Richard John Sawka II (d. 18 Ekim 1980), bilinen adıyla Colby Keller, Amerikalı görsel sanatçı ve eski pornografik film oyuncusu. 2004 yılında porno film çekmeye Sean Cody şirketinde başladı[2] ve devamında Cocksure Men, Randy Blue, Titan Men, Falcon, CockyBoys ve Men.com stüdyolarına ait filmlerde yer aldı. Filmlerinin yanı sıra uzun yıllar The Big Shoe Diaries adlı bir blogda yazılarını paylaşarak blog yazarlığı yaptı. Kariyeri boyunca birçok ödül ve adaylık elde etti; 2013'te World of Wonder tarafından En İyi Blog WOWie Ödülü'ne layık görüldü.[3] Keller ayrıca Wes Hurley'nin yönettiği queer temalı Külkedisi'nin queer uyarlaması Zolushka kısa filminde ve Capitol Hill dizisinde oynadı.[4][5]

Colby Keller
2014 yılında Colby Keller.
Doğum18 Ekim 1980 (43 yaşında)
Ypsilanti, Michigan
Mezun olduğu okul(lar)Houston Üniversitesi, Teksas
Maryland Institute College of Art, Baltimore
Meslek
  • Pornografik film oyuncusu
  • görsel sanatçı
  • blog yazarı
Boy6 ft 2 in (1,88 m)[1]
Kilo95 kilogram

2014 yılında bir Indiegogo kampanyası başlatarak $45.400 toplayan Keller, sanat/porno projesi kapsamında Amerika'nın her eyaletinde ve Kanada'nın bazı şehirlerinde Colby Does America adlı bir dizi porno videosu çekti.[6]

Kısmi filmografi değiştir

Yıl Film Stüdyo
2004 Solo Sean Cody
2005 Alabama Takedown Joe Gage
2007 Solo Randy Blue
2008 Leo Giamani Randy Blue
2009 XXX Falcon
2009 Naked Kombat Kink
2010 Samuel Colt Cocksure Men
2010 Tales From Last Summer Dragon Media
2010 Laid Off Falcon
2010 Depths of Desire Falcon
2011 The Other Side of Aspen VI: Angelo Marconi Falcon
2011 Bold Moves Falcon
2011 Indiscretion Falcon
2011 Late Night Hit Hard Friction
2011 The Sauna Men.com
2011 Alone on the Range Raging Stallion
2011 Golden Gate 2: Ashley Ryder Naked Sword
2012 Cole Streets Cocksure Men
2012 The Boardroom Men.com
2012 Lousy Artist Men.com
2012 Secret Rendez-Vous Men.com
2012 The Vandal Men.com
2013 A Thing of Beauty: Part One CockyBoys
2013 A Thing of Beauty: Free To Be Me CockyBoys
2013 A Thing of Beauty: The Gift CockyBoys
2013 Talk To Me CockyBoys
2013 Armed Forces Physical Dragon Media
2013 Cowboys Part 1 Falcon
2013 Releasing Nerves Men.com
2013 Dream Team Naked Sword
2013 Relentless Raging Stallion
2014 XXXMas Special: Colby Keller & Tayte Hanson CockyBoys
2014 Gay of Thrones Part 4 Men.com
2014 Colby Does Maryland Colby Does America
2014 Zolushka
2015 Capitol Hill HuffPost
2015 Premiere: BCALLA FW15 Collection Colby Does NY CockyBoys/Colby Does America
2016 High Maintenance HBO
2017 EastSiders Netflix

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Gods of Men :: Colby Keller". godsofmen.com. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2015. 
  2. ^ "Internet Adult Film Database". www.iafd.com. 15 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2020. 
  3. ^ "WOWIE WINNERS!!". World of Wonder. 18 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2015. 
  4. ^ "Jinkx Monsoon, Colby Keller and Kenny Brain in Capitol Hill Season 2 Trailer:". HuffPost. 4 Ağustos 2015. 20 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2020. 
  5. ^ "Zolushka – 2014 Outfest". 24 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2015. 
  6. ^ "BIG SHOE ADVENTURE 1: COLBY DOES AMERICA . . . AND CANADA TOO". Indiegogo. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2015. 

Dış bağlantılar değiştir