Clementine Poidatz

Clémentine Poidatz (d. 19 Haziran 1981; Paris), Fransız oyuncu.

YaşamıDüzenle

Poidatz CNSAD adlı Paris'te bulunan bir konservatuvarda oyunculuk eğitimi aldı.[1]

2006'da Kontes Provence karakterini canlandırdığı Sofia Coppola imzalı Marie Antoinette'de rol almıştır.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2005: Les Amants réguliers
  • 2006: Une aventure de Valentine
  • 2006: Marie Antoinette
  • 2007: Chat bleu, chat noir (TV filmi)
  • 2007: Je crois que je l’aime
  • 2008: La Frontière de l’aube
  • 2008: Miroir, mon beau miroir (TV filmi)
  • 2008: Les Wnfants d'Orion (TV filmi)
  • 2008: Hello Goodbye
  • 2009: Schéma directeur
  • 2009: Un sourire malicieux éclaire son visage
  • 2009: Les Petits meurtres d’Agatha Christie (TV dizisi)

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Canal+: Clementine Poidatz. Abgerufen am 31. Dezember 2009.