Claudia Karvan

Claudia Karvan (d. 19 Mayıs 1972, Sidney), Avustralyalı oyuncu ve film yapımcısı.

Claudia Karvan
Claudia Karvan.jpg
Doğum 19 Mayıs 1972 (1972-05-19) (50 yaşında)
Sidney, Avustralya
Meslek Oyuncu, yapımcı
Etkin yıllar 1983–günümüz
Evlilik Jeremy Sparks
Çocuk(lar) 2

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Molly (1983)
  • Echoes of Paradise (1987)
  • High Tide (1987)
  • The Big Steal (1990)
  • Flynn (1991, released 1996)
  • Redheads (1992)
  • The Heartbreak Kid (1993)
  • Heat (1996) (TV filmi)
  • Dating the Enemy (1996)
  • The Violent Earth (1998) (mini dizi)
  • Paperback Hero (1999)
  • Passion (1999)
  • Risk (2001)
  • Footy Legends (2006)
  • Long Weekend (2008)
  • Saved (Tv filmi) (2009)
  • $9.99 (2009)
  • Daybreakers (2010)
  • 33 Postcards (2011)

Dış bağlantılarDüzenle