Clémence Saint-Preux

Clémence Saint-Preux (d. 29 Kasım 1988)[1], Fransız şarkıcı.

Clémence
Clémence sahnede,
5 Haziran 2007.
Genel bilgiler
Doğum adı Clemence Saint-Preux
Doğum 29 Kasım 1988 (1988-11-29) (31 yaşında)
Fransa Fransa
Meslekler Şarkıcı, oyuncu
Etkin yıllar 2001 - günümüz
İlişkili hareketler Saint-Preux, Johnny Hallyday

DiskografiDüzenle

SingleDüzenle

  • 2001 : On a tous besoin d'amour
  • 2002 : Un seul mot d'amour
  • 2005 : Concerto pour deux voix
  • 2005 : Sans défense
  • 2006 : La vie comme elle vient
  • 2007 : Où es-tu

AlbümDüzenle

  • 2008 : Bewitching
  • 2008 : Mes jours

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "La Biographie de Clémence" (Fransızca). clemence.fr. 27 Kasım 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle