Ana menüyü aç

Christopher Lawford

Christopher Lawford Eylül 2008'de

Christopher Kennedy "Chris" Lawford (d. 29 Mart 1955 –ö. 4 Eylül 2018), Amerikalı yazar, aktör, yapımcı ve siyasi aktivisttir.

Yaşamı ve kariyeriDüzenle

Kennedy Ailesi'nin üyesi olan Christopher Lawford oyuncu Peter Lawford ve Patricia Kennedy Lawford'un oğludur. Lawford, Santa Monica, Kaliforniya'da 29 Mart 1955'te doğdu. Rol aldığı yapımlar arasında; Terminator 3: Rise of the Machines, Thirteen Days, ve General Hospital sayılabilir.

ÖlümüDüzenle

Amerikalı ünlü aktör, yapımcı, yazar ve siyasi aktivist Christopher Lawford geçirdiği kalp krizi sonucu 4 Eylül 2018'de Los Angeles'ta 63 yaşında ölmüştür.[1]

FilmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
1988 The Suicide Club Boyfriend
1988 Mr. North Michael Patrick Ennis III
1988 Spellbinder Phil
1990 Impulse Steve
1990 The Russia House Larry
1991 Run Martins
1991 The Doors New York Journalist
1993 Jack the Bear Vince Buccini
1994 Blankman Mayor Marvin Harris
1995 Drunks Rich
1996 The Abduction Dan Solano
1997 Kiss Me, Guido Dakota Executive Producer
1997 Fool's Paradise Sen. Brill
1998 Witness to the Mob Prosecutor John Gleeson
1998 Dead Broke Joshua
1998 Not Even the Trees
1998 Ask for Becky Whiteworth
1999 The Confession D.A. Elliott Cunningham
1999 The Waiting Game L.A. Director Credited as Chris Lawford
1999 The Sex Monster Dave Pembroke
1999 Mary, Mother of Jesus Reuben
2000 R2PC: Road to Park City Christoper Lawford
2000 Chump Change Studio Executive #1
2000 The 6th Day Police Lieutenant
2000 Thirteen Days Cmdr. William Ecker
2001 Exit Wounds Vice President Credited as Chris Lawford
2001 Walking Shadow Jimmy Christopholous
2001 Fourplay Davis
2001 Red Zone
2002 Counterstrike Vice President Chet Ridgeway
2002 Hitters Cassidey
2003 Terminator 3: Rise of the Machines Brewster's Aide Credited as Chris Lawford
2005 The World's Fastest Indian Jim Moffet Credited as Chris Lawford
2007 Slipstream Lars
2008 Eavesdrop Claude

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "John F. Kennedy's Nephew, Christopher Lawford, Dies of a Heart Attack at 63". People. 5 Eylül 2018. 6 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Eylül 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle