Christiane Minazzoli

Christiane Minazzoli (d. 11 Temmuz 1931 ; Saint-Denis ; ö. 2 Kasım 2014), Fransız oyuncu ve komedyen.

FilmografiDüzenle

  • 1952: Casque d’or
  • 1953: Rue de l’Estrapade
  • 1954: Cadet Rousselle
  • 1956: Treize à table
  • 1962: Les Femmes d’abord
  • 1963: À toi de faire… mignonne
  • 1964: Lucky Jo
  • 1964: Passeport diplomatique agent K 8
  • 1964: Hardi ! Pardaillan
  • 1975: Histoire d’O
  • 1984: Ça n’arrive qu’à moi
  • 1991: Madame Bovary
  • 1991: Betty (Film)
  • 1993: L’Enfer
  • 1996: Les deux papas et la maman

Dış bağlantılarDüzenle