Chris Morgan (yazar)

Chris Morgan (24 Kasım 1966, Chicago, Illinois doğumlu) Amerikalı bir senarist ve yapımcı. Yazdığı senaryolar arasında Hızlı ve Öfkeli, Wanted ve Fox kanalında yayınlanan suç,drama dizisi Gang Related. Morgan yapım şirketi Chris Morgan Productions, 2011'de Universal ile anlaştı.[1]

Chris Morgan
Doğum ABD
Meslek Senarist,Yapımcı
Tanınma nedeni Hızlı ve Öfkeli

FilmografiDüzenle

Yıl Film Görev Not
2003 S.W.A.T. Öykü yazarı , senaryo revizyonları Oyuncu
2004 Ölüm Hattı Senaryo yazarı
2006 Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı Senaryo yazarı
2008 Wanted Senaryo yazarı
Connected Öykü Yazarı
2009 Hızlı ve Öfkeli Öykü yazarı
2011 Hızlı ve Öfkeli 5 Senaryo yazarı
2013 Hızlı ve Öfkeli 6 Senaryo yazarı, Yapımcı
47 Ronin Senaryo yazarı
2015 Hızlı ve Öfkeli 7 Senaryo yazarı, Yapımcı
Vatikan Kayıtları Prodüktör, Öykü yazarı
2017 Hızlı ve Öfkeli 8 Senaryo yazarı, Prodüktör
Mumya Prodüktör
2018 Bird Box Prodüktör
2019 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw Senaryo yazarı, Prodüktör
2020 Hızlı ve Öfkeli 9 Senaryo yazarı, Prodüktör

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle