Cennet Mahallesi bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu maddede, 2004-2007 yılları arasında Show TV'de yayımlanmış Cennet Mahallesi adlı komedi türündeki Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır. Dizi, 3 sezon olup toplam 119 bölümden oluşmaktadır. 1. bölümden 6. bölüme kadar diziyi Serdar Akar yönetmiştir. 7'den final olan 119. bölüme kadar ise Yaşar Seriner yönetmiştir.

Yayın takvimi

değiştir
Sezon Yayın günü ve saati Sezon başlangıcı Sezon finali Çekilen bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı TV kanalı
1. sezon Cuma 22.30[1] / 20.30[2] / Cumartesi 20.30[3] / 20.00[4] 11 Haziran 2004[5][6] 25 Haziran 2005[7][8][9][10] 46[11][12][13][13][14][15] 1-46 2004-2005 Show TV
2. sezon Cumartesi 20.30[16] / 22.30[17] / 22.00[18] / 20.00[19][20] / Pazar 20.00[21][22] / Cumartesi 17.00[23][24][25] / 20.00[23][26][25] / 20.40[27] 10 Eylül 2005[16][28][29][30] 24 Haziran 2006[27][31][32] 40[33][34][35][36][37] 47-86 2005-2006
3. sezon Cumartesi 20.00[38] / Pazar 20.15[39][40][41] / Cumartesi 20.00 16 Eylül 2006[38][42][43][44] 9 Haziran 2007
(Final)[45][46]
33 87-119 2006-2007

Genel bakış

değiştir
SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye İzleyicisi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanalİlk bölüm reytingiSon bölüm reytingi
14611 Haziran 2004 (2004-06-11)25 Haziran 2005 (2005-06-25)Show TV6,6[6]6,2
24010 Eylül 2005 (2005-09-10)24 Haziran 2006 (2006-06-24)6,805,6
33316 Eylül 2006 (2006-09-16)9 Haziran 2007 (2007-06-09)
(Final)
7,24,2

Bölümler

değiştir

1. sezon (2004-2005)

değiştir
Bölüm Sıra no. Yayımlanma tarihi Yönetmen Senarist Kanal Bölüm oyuncuları
1 1 11 Haziran 2004[5][6] Serdar Akar Resul Ertaş Show TV Mesut Kaval
2 2 18 Haziran 2004[47] Mesut Kaval Erkan Tokmak
3 3 25 Haziran 2004[48] Hakkı Ergök
Cem Cücenoğlu
Mesut Kaval

Erkan Tokmak

4 4 2 Temmuz 2004[49] Sinemis Candemir
Necmi Aykar
Mesut Kaval
Hüseyin Elmalıpınar
5 5 9 Temmuz 2004[50] Elvan Aktan
Çiğdem Çelen
Nurettin Mungan
Ahmet Fadıl
Fatih Doğan
6 6 16 Temmuz 2004[51] Elvan Aktan
Fatih Doğan
7 7 30 Temmuz 2004[52] Yaşar Seriner Erdoğan Poyraz
Ahmet Fadıl
Hüseyin Elmalıpınar
8 8 6 Ağustos 2004[53] Erdoğan Poyraz
Ahmet Fadıl
Hüseyin Elmalıpınar
9 9 13 Ağustos 2004[54] Erdoğan Poyraz
Ahmet Fadıl
Fatoş Tez
10 10 20 Ağustos 2004[55] Erdoğan Poyraz
Hüseyin Elmalıpınar
Kıvanç Tiner
Tevfik Bal
Ergül Coşkun
Ece Sakar
11 11 27 Ağustos 2004[56] Erdoğan Poyraz
Ahmet Fadıl
Fatoş Tez
Yeşim Yükselen
Erkan Tokmak
12 12 3 Eylül 2004[57] Erdoğan Poyraz
Ömür Arpacı
13 13 10 Eylül 2004[58][59][60] Ateşböceği Ercan
Erdoğan Poyraz
Necmi Aykar

Tarkan Yılmaz

14 14 18 Eylül 2004[61][62][63] Erdoğan Poyraz
Necmi Aykar
Etem Temizkanoğlu
Erkan Tokmak
Mehtap Saçaklı
15 15 25 Eylül 2004[64][65] Erdoğan Poyraz
Necmi Aykar
Ali Tutal
16 16 2 Ekim 2004[66] Erdoğan Poyraz

Ateşböceği Ercan Nazlı Kar

17 17 16 Ekim 2004[67][68] Erdoğan Poyraz
Mustafa Üstündağ
18 18 23 Ekim 2004 Erdoğan Poyraz
Mehmet Polat
Erkan Tokmak
19 19 30 Ekim 2004 Emre Özcan
Mustafa Üstündağ
Ferdi Atuner
Murat Muslu
Jale Öz
20 20 6 Kasım 2004 Emre Özcan
Mustafa Üstündağ
Ferdi Atuner
Murat Muslu
Jale Öz
21 21 13 Kasım 2004 Emre Özcan
Ayfer Dinçer
Ahmet Bozali
Erol Eraslan
22 22 20 Kasım 2004 Haldun Boysan
Emre Özcan
23 23 27 Kasım 2004 Emre Özcan
Hüseyin Özay
Alize Ertem
Burcu Canbaş
24 24 4 Aralık 2004 Emre Özcan
Emin Yaşar
Kıvanç Tiner
Semra Sima
Filiz Turan
25 25 11 Aralık 2004 Emre Özcan
Mustafa Üstündağ
Kemal Erdurak
İskender Bağcılar
26 26 18 Aralık 2004 Emre Özcan
Yüksel Arıcı
Cengiz Okuyucu
Hüseyin Elmalıpınar
27 27 25 Aralık 2004 Emre Özcan
Jale Öz
28
(Yılbaşı özel)
28 1 Ocak 2005[69][70][71][72] Emre Özcan
Adnan Kürkçü
29 29 12 Şubat 2005[73][74][75][76] Nuray Ülker
Cengiz Okuyucu
Ferdi Atuner
Ethem Temizkanoğlu

Burak Alkaş

30 30 19 Şubat 2005 Nuray Ülker
Cumhur Arat
Jale Öz
Yeşim Yükselen
31 31 26 Şubat 2005 Nuray Ülker
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Erdal Cindoruk
32 32 5 Mart 2005 Nuray Ülker
Cumhur Arat
Hakan Akın
Necmi Aykar
Erdal Güneri
33 33 12 Mart 2005 Nuray Ülker
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
34 34 19 Mart 2005 Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu

Hacı Ali Konuk Yılmaz Terzioğlu Doğan Tank

35 35 26 Mart 2005 Cumhur Arat
Zeliha Güney
Murat Ayaz
36 36 2 Nisan 2005 Cumhur Arat
37 37 9 Nisan 2005 Cumhur Arat
Ebru Ağralı
İhsan Bilsen
Mustafa Selçuk Günenç
Atilla Gültekin
Savaş Aykılıç
İbrahim Olam
38 38 16 Nisan 2005 Aykut Oray
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Erdal Güneri
Uğur Armutçu
Erdal Parmaksızoğlu
Gülden Avşaroğlu
39 39 23 Nisan 2005 Elif Güvendik
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Nezih Tuncay
Necmi Aykar
Savaş Barutçu
Kıvılcım Öztürk
40 40 30 Nisan 2005 Cumhur Arat

Erkan Tokmak

41 41 7 Mayıs 2005[77] Cumhur Arat
Sevim Gümülü
Mehmet Vanlıoğlu
Bülent Özkaya
Can Bana
Demet Öger
Rachaj

Erkan Tokmak

42 42 21 Mayıs 2005[78][79] Ferdi Akarnur
Vural Buldu
Cumhur Arat
Hakan Öztaş
Özlem Argon

Ateşböceği Ercan

43 43 28 Mayıs 2005[80] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ender Yiğit
Osman Cengiz
Orhan Aydemir
44 44 11 Haziran 2005[81][82] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ender Yiğit
Osman Cengiz
Orhan Aydemir
45 45 18 Haziran 2005 Ateşböceği Ercan
Ali Cağaloğlu
Cumhur Arat
46
(Sezon finali)
46 25 Haziran 2005[7][8][9][10][11][12][13][13][14][15] Ateşböceği Ercan
Kayhan Yıldızoğlu
Cumhur Arat
Sevgi Berna Biçer
Fuat Onan

2. sezon (2005-2006)

değiştir
Bölüm Sıra no. Bölüm adı Yayımlanma tarihi Yönetmen Senarist Kanal Bölüm oyuncuları
47 1 10 Eylül 2005[16][28][29][30] Yaşar Seriner Resul Ertaş Show TV Ateş Böceği Ercan
Hilal Cebeci
Ceyda Ateş
Cumhur Arat
Hakan Öztaş
Doğan Tank
48 2 17 Eylül 2005 Hilal Cebeci
Ceyda Ateş
Hakan Öztaş
Kanber Adam
Nurettin Küçüksavcı
Kıvanç Tiner
Erdal Güneri
Uğur Cuci
49 3 24 Eylül 2005 Hakan Güneri
Ceyda Ateş
Nedim Doğan
Hakan Akın
Bilal Yıkılmaz
50 4 1 Ekim 2005 Ceyda Ateş
Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Ali İpin
51 5 8 Ekim 2005 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ahmet Fadıl
52 6 15 Ekim 2005 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Cem Karakaya
Yıldo
İhsan Duduoğlu
53 7 22 Ekim 2005 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Ercan Demirel
54 8 29 Ekim 2005 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Evin Esen
55 9 5 Kasım 2005[83][84] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
56 10 13 Kasım 2005[85][86] Cumhur Arat
İskender Bağcılar
Tarkan Yılmaz
57 11 20 Kasım 2005[87] Ateşböceği Ercan
58 12 4 Aralık 2005[88][89] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Turgay Tanülkü
Eda Özerman
Semra Sima
59 13 11 Aralık 2005 Cumhur Arat
Necmi Aykar
Murat Akdağ
Erol Babaoğlu
60 14 18 Aralık 2005 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Şemsettin Terlan
Rıza Pekkutsal
Kemal Yıldırım
61 15 25 Aralık 2005[90] Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Mehmet Güler
Özge Yıldız
62
(Yılbaşı özel)
16 31 Aralık 2005[25][91][92] Ceyda Ateş
Cumhur Arat
Mutlu Güney
Tarkan Yılmaz
Şener Savaş
Nurettin Küçüksavcı
Demet Özen
63
(Yılbaşı özel)
17 Hamdi Alkan
Lerzan Mutlu
Tarık Mengüç
64 18 7 Ocak 2006[93] Ateşböceği Ercan
Atilla Arcan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Faruk Savun
Yaşar Güzer
Yakup Yavru
Yüksel Karakaya
Serdar Saraçoğlu
65 19 14 Ocak 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Halil Doğan
Engin Duru
Ökkeş Yılmaz
Cahit Akat
66 20 21 Ocak 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Cengiz Sezici
Asuman Betil
67 21 28 Ocak 2006[94] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Sefa Zengin
Mihraç Bayramoğlu
Rüyam Olunçay
68 22 18 Şubat 2006[95][96][97] Cumhur Arat
Ferdi Akıner
Reyhan Ulu
Arzu Budak
Cem Cücenoğlu
69 23 25 Şubat 2006 Cumhur Arat
Barış Hayta
Mine Beyazadam
70 24 4 Mart 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Doğan Çelik
Erdal Parmaksızoğlu
Banu Yıldırım
Çetin Yeltekin
Ali Kurtuluş
71 25 11 Mart 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Viron
Emin Yaşartekin
72 26 18 Mart 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Bahtiyar Engin
Devrim Parscan
73 27 25 Mart 2006 Leman Çıdamlı
Cumhur Arat
Yaşar Kutbay
Ferit Yüksek
Bülent Özkaya
Serkan Muhşil
74 28 1 Nisan 2006 Tulu Çizgen
Özlem Tunca
Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Ergül Coşkun
75 29 8 Nisan 2006 Zeynep Eylem Şenkal
Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Demiray Erül
Ali Uyandıran
Ünal Alp
Mustafa Oğuz
H. İbrahim Yılma
Nilüfer Atilla
76 30 15 Nisan 2006 Zeynep Eylem Şenkal
Ateşböceği Ercan
Nurşah Okay
Cumhur Arat
Göksel Emiral
Ali Kurtuluş
Cengiz Yılmaz
77 31 22 Nisan 2006 Ateşböceği Ercan
Nurşah Okay
Cumhur Arat
Erdoğan Sıcak
Asuman Özince
Atilla Pekdemir
Ali Fuat Çimen
Başar Işıklar
Derya Acar
Havva Yahşi
Hande Şen
78 32 29 Nisan 2006 Alp Kırşan
Nurşah Okay
Cumhur Arat
Erdoğan Sıcak
Ethem Temizkanoğlu
Ece Baykal
Ayşe Sinan
Havva Yahşi
79 33 6 Mayıs 2006 Nurşah Okay
Cumhur Arat
Erdoğan Sıcak
Asuman Özince
Erol Çakan
Kanber Adam
Cumhuriyet Kiper
Serkan Murşil
Funda Cen
Tuncay Şimşir
80 34 13 Mayıs 2006 Cumhur Arat
Serkan Muhsil
Erol Eraslan
Güzin Usta
Hakan Akın
Ahmet Tan
81 35 20 Mayıs 2006 Cumhur Arat
Gül Kahyaoğlu
Serkan Muhsil
Kamil Sesli
82 36 27 Mayıs 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Emre Canpolat
Ahmet Bozali
Devran Volkan Alkan
83 37 Başlık Parası 3 Haziran 2006 Cumhur Arat
Özlem Çakar
Gaye Keskin
Ayten Sezgin
Tahsin Kaya
Mehmet Girişken
Hülya Öniten
84 38 Giriş 10 Haziran 2006 Yıldız Kaplan
Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Mutlu Güney
Adnan Kürkçü
Volkan Alparslan
Çetin Özkan
Orhan Gözen
Turan Çelik
85 39 17 Haziran 2006 Cengiz Küçükayvaz
Cumhur Arat
Mustafa Cebeci
Zeki Ocak
İhsan Topçu
86
(Sezon finali)
40 24 Haziran 2006[27][31][32][33][34][35][36][37] Cumhur Arat
Lujın Xuan
Hüseyin Elmalıpınar
Tarkan Yılmaz
Tuncay Kaynak

3. sezon (2006-2007)

değiştir
Bölüm Sıra no. Yayımlanma tarihi Yönetmen Senarist Kanal Bölüm oyuncuları
87 1 16 Eylül 2006 Yaşar Seriner Resul Ertaş Show TV Selin Altay
Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Evrim Şahintürk
Emre Canpolat
Yalçın Güzelce
Asuman Kostak
Mehmet Karaca
Bircan Kerem
Erkan Özak
88 2 23 Eylül 2006 Cumhur Arat
Ege Nişli
Begüm Benian
Burhan Kocataş
Gülşah Ertuğrul
Oğuz Oktay
Şener Savaş
89 3 30 Eylül 2006[98] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Şebnem Mazalı
Vural Buldu
Vedat Kocataş
Çetin İnal
Hakverdi Biber
Edip Tutal
Adem Çivici
Mustafa Yüzer
Yaşar Nezih Eyüboğlu
90 4 8 Ekim 2006[40][41] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Server Mutlu
Doğan Tan
Mehmet Güler
Yaşar Kutbay
Celalattin Demirel
İbrahim Olan
Bülent Özkaya
Güven Turgut
Atilla Ozan
Nazmi Göçmen
Ali Kurnaz
Murat Yapıcı
Haldun Çalışır
Ayfer Melek
Asım Ergin
91 5 14 Ekim 2006[99] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Özlem Çakar
Yılmaz Babatürk
Erdal Parmaksızoğlu
Ahmet Zengin
Ergun Duru
Muhammed Ali Tuncer
Cemal Sırma
Fahrünüsa Nalbantoğlu
Halil Kırankaya
Mehmet Güler
92 6 21 Ekim 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Cihan Alp
Mübeccel Esen
Hüseyin Kendir
Hanife Göktepeli
Ahmet Zengin
Adnan Zaman
93 7 28 Ekim 2006[100][101] Cumhur Arat
Ege Nişli
Levent Aykul
Zeliha Güney
Ahmet Önal
Murat Taygür
Hasan Keleş
Ergun Taş
94 8 5 Kasım 2006[102][103] Cumhur Arat
Ege Nişli
Polat Labar
Deniz Topçuoğlu
Merve Yurdakul
Hüseyin Kırca
Burçin Bulak
95 9 12 Kasım 2006 Cumhur Arat
Ege Nişli
Enver Demirkan
Alaaddin Küçüksavcı
Fatma Özen
Nevsim Öztürk
Pınar Sezer
Ökkeş Algın
Süleyman Karabıyık
Nizamettin Şimşek
Serkan Uzun
96 10 19 Kasım 2006 Cumhur Arat
Ege Nişli
Haldun Boysan
Savaş Aykılıç
Ethem Temizkanoğlu
Yunus Uzun
Ender Tarhan
Abdullah Mutlu
Adnan Mutlu
Tevfik Aydın
Zafer Nedim
Mehmet Aras
Ali Ergüder
Serdar Çakmak
97 11 26 Kasım 2006[104][105] Cumhur Arat
Ege Nişli
Nazlı Kar
Ahmet Bilgin
Hülya Öniten
Erol Eraslan
Mustafa Nemli
Ali Acar
Nurettin Küçüksavcı
Hüseyin Satır
Yeliz Yavuzer
Burcu Söylemez
Adem Öztürk
98 12 2 Aralık 2006[106][107] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Tamay Kılıç
İzzet Dörtler
Oya Ünver
Erhan Sayar
Mehmet Girişken
Burçin Şenkal
Volkan Alpaslan
Cenk Polay İzgören
Cemil Yolaç
Cennet Uğurlu
Yalçın Bulut
99 13 9 Aralık 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Levent Niş
İlhami Adsal
Ahmet Erkent
Tarkan Yılmaz
Emin Yaşar
Vedat Kocataş
Bülent Onur
Çetin İnal
Bülent Özkaya
Ferit Yüksel
Kanber Adam
Pınar Cangökçe
100 14 16 Aralık 2006 Ziynet Sali
Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Şahin Çelik
Fikret Urucu
Mehmet Doğanberk
Miraç Bayramoğlu
Cemil Aras
Nuran Demirhan
Şehzade Korkmazyürek
Şafak Karabayram
Tayfur Çalışır
101 15 23 Aralık 2006 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Nedret Özbek
Zeki Durmuş
102
(Yılbaşı özel)
16 30 Aralık 2006[108][109] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Aziz Birsin
Fatih Poyat
Cüneyt Arda Pamuk
103 17 27 Ocak 2007[110][111] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Turan Çelik
Mehmet Tokat
Gürcan Koç
Yusuf Ekşi
Taylan Kaçkaya
Yaşar Kutbay
104 18 3 Şubat 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Bircan Kerem
105 19 10 Şubat 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Hakverdi Biber
Nalan Lamba
Bülent Özkaya
Adnan Zaman
Ergin Duru
106 20 17 Şubat 2007[112] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
İsmail Düvenci
Ege Nişli
107 21 3 Mart 2007[113][114] Cumhur Arat
Ege Nişli
Yakup Yavru
Ergun Taş
108 22 10 Mart 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Mehtap Anıl
Tevfik Yapıcı
Özlem Çakar
109 23 17 Mart 2007[115] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Ege Nişli
Özlem Çakar
110 24 31 Mart 2007[116][117] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Turan Özdemir
Özlem Çakar
111 25 7 Nisan 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Savaş Aykılıç
112 26 14 Nisan 2007[118] Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
113 27 28 Nisan 2007[119][120] Cumhur Arat
Beyza Soner
Metin Açıkalın
114 28 5 Mayıs 2007 Cumhur Arat
Beyza Soner
Seval Fırat
115 29 12 Mayıs 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Beyza Soner
Seval Fırat
116 30 19 Mayıs 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Beyza Soner
Kanber Adam
Murat Taygur
117 31 26 Mayıs 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Beyza Soner
İlhami Aksad
Tayfun Sal
Ergun Taş
Çetin Yeltekin
Yalçın Bulut
Tuğçe Yulaç
118 32 2 Haziran 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
119
(Final)
33 9 Haziran 2007 Ateşböceği Ercan
Cumhur Arat
Sevval Fırat
Ege Nişli
Tevfik Yapıcı
Güzin Usta
Merve Kaban

Kaynakça

değiştir
  1. ^ "Milliyet - 11 Haziran 2004". 1 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2024. 
  2. ^ "Milliyet - 18 Haziran 2004". 25 Şubat 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  3. ^ "Milliyet - 18 Eylül 2004". 2 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2024. 
  4. ^ "SABAH - 02/10/2004 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 2 Ekim 2004. 17 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  5. ^ a b "SABAH - 11/06/2004 - Televizyon". 3 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2023. 
  6. ^ a b c "Medyatava - 11.06.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  7. ^ a b "Medyatava - 25.06.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  8. ^ a b "Medyatava - 02.07.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  9. ^ a b "SABAH - 25/06/2005 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 25 Haziran 2005. 10 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  10. ^ a b "SABAH - 02/07/2005 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 2 Temmuz 2005. 11 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2022. 
  11. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 11 Haziran 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  12. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 10 Temmuz 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  13. ^ a b c d "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 31 Ağustos 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi.  Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "Showtvnet - 31 Ağustos 2005" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış (Bkz: Kaynak gösterme)
  14. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 1 Ekim 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  15. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtv.com.tr. 9 Kasım 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  16. ^ a b c "SABAH - 10/09/2005 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 10 Eylül 2005. 21 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  17. ^ "Milliyet - 17 Eylül 2005". 14 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  18. ^ "Milliyet - 24 Eylül 2005". 14 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2024. 
  19. ^ "Milliyet - 1 Ekim 2005". 14 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2024. 
  20. ^ "Milliyet - 5 Kasım 2005". 14 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2024. 
  21. ^ "Milliyet - 13 Kasım 2005". 14 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2024. 
  22. ^ "SABAH - 20/11/2005 - Televizyon". 3 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2023. 
  23. ^ a b "Medyatava - 31.12.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  24. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; Medyatava - 1 Ocak 2006 isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)
  25. ^ a b c "SABAH - 31/12/2005 - Televizyon". 26 Mart 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2023. 
  26. ^ "Medyatava - 01.01.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  27. ^ a b c "SABAH - 24/06/2006 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 24 Haziran 2006. 14 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  28. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtv.com.tr. 1 Eylül 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  29. ^ a b "Medyatava - 03.09.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  30. ^ a b "Medyatava - 10.09.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  31. ^ a b "Medyatava - 24.06.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  32. ^ a b "Medyatava - 01.07.2006". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  33. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 15 Haziran 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  34. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 3 Temmuz 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  35. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 4 Temmuz 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  36. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 11 Eylül 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  37. ^ a b "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 22 Ekim 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  38. ^ a b "SABAH - 16/09/2006 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 16 Eylül 2006. 9 Ağustos 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  39. ^ "Milliyet - 8 Ekim 2006". 1 Mart 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2024. 
  40. ^ a b "Medyatava - 07.10.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  41. ^ a b "Medyatava - 08.10.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  42. ^ "Showtvnet/Dizi". www.showtv.com.tr. 5 Şubat 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  43. ^ "Medyatava - 09.09.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  44. ^ "MEDYATAVA - 16.09.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  45. ^ "Medyatava - 09.06.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  46. ^ "MEDYATAVA - 16.06.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Haziran 2023. 
  47. ^ "SABAH - 18/06/2004 - Televizyon". 3 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2023. 
  48. ^ "SABAH - 25/06/2004 - Televizyon". 19 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Nisan 2023. 
  49. ^ "SABAH - 02/07/2004 - Televizyon". 25 Şubat 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  50. ^ "Medyatava - 09.07.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  51. ^ "SABAH - 16/07/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  52. ^ "SABAH - 30/07/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  53. ^ "SABAH - 06/08/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  54. ^ "SABAH - 13/08/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  55. ^ "SABAH - 20/08/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  56. ^ "SABAH - 27/08/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  57. ^ "SABAH - 03/09/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  58. ^ "Medyatava - 10.09.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  59. ^ "Medyatava - 17.09.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  60. ^ "SABAH - 10/09/2004 - Televizyon". 7 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  61. ^ "Medyatava - 11.09.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  62. ^ "Medyatava - 18.09.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  63. ^ "SABAH - 18/09/2004 - Televizyon". arsiv.sabah.com.tr. 18 Eylül 2004. 14 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2022. 
  64. ^ "Medyatava - 25.09.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  65. ^ "SABAH - 25/09/2004 - Televizyon". 3 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2023. 
  66. ^ "Medyatava - 02.10.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  67. ^ "Medyatava - 09.10.2004". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  68. ^ "Medyatava - 16.10.2004". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  69. ^ "Medyatava - 01.01.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  70. ^ "Medyatava - 08.01.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  71. ^ "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 30 Aralık 2004 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  72. ^ "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 19 Ocak 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  73. ^ "Medyatava - 05.02.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  74. ^ "MEDYATAVA - 12.02.2005". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2023. 
  75. ^ "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 14 Şubat 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  76. ^ "Showtvnet/Dizi". www.showtvnet.com. 16 Şubat 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  77. ^ "Medyatava - 07.05.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  78. ^ "Medyatava - 14.05.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  79. ^ "Medyatava - 21.05.2005". 5 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  80. ^ "Medyatava - 28.05.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  81. ^ "Medyatava - 04.06.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  82. ^ "Medyatava - 11.06.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Haziran 2023. 
  83. ^ "MEDYATAVA - 05.11.2005". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  84. ^ "MEDYATAVA - 12.11.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  85. ^ "Medyatava - 06.11.2005". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  86. ^ "Medyatava - 13.11.2005". 5 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  87. ^ "Medyatava - 20.11.2005". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  88. ^ "Medyatava - 27.11.2005". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  89. ^ "Medyatava - 04.12.2005". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  90. ^ "Medyatava - 25.12.2005". 5 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  91. ^ "Show TV - 31 Aralık 2005". 31 Aralık 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2023. 
  92. ^ "Show TV - 4 Ocak 2006". 4 Ocak 2006 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2023. 
  93. ^ "Medyatava - 07.01.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  94. ^ "Medyatava - 28.01.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2023. 
  95. ^ "Medyatava - 04.02.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2023. 
  96. ^ "Medyatava - 11.02.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  97. ^ "Medyatava - 18.02.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2023. 
  98. ^ "MEDYATAVA - 30.09.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  99. ^ "MEDYATAVA - 14.10.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  100. ^ "MEDYATAVA - 28.10.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  101. ^ "MEDYATAVA - 29.10.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  102. ^ "MEDYATAVA - 04.11.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  103. ^ "MEDYATAVA - 05.11.2006". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  104. ^ "MEDYATAVA - 25.11.2006". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  105. ^ "MEDYATAVA - 26.11.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  106. ^ "MEDYATAVA - 02.12.2006". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  107. ^ "MEDYATAVA - 03.12.2006". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  108. ^ "MEDYATAVA - 30.12.2006". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  109. ^ "MEDYATAVA - 06.01.2007". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  110. ^ "MEDYATAVA - 20.01.2007". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  111. ^ "MEDYATAVA - 27.01.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  112. ^ "MEDYATAVA - 17.02.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2023. 
  113. ^ "MEDYATAVA - 24.02.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2023. 
  114. ^ "MEDYATAVA - 03.03.2007". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2023. 
  115. ^ "MEDYATAVA - 17.03.2007". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023. 
  116. ^ "MEDYATAVA - 24.03.2007". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023. 
  117. ^ "MEDYATAVA - 31.03.2007". 3 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023. 
  118. ^ "MEDYATAVA - 14.04.2007". 4 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023. 
  119. ^ "MEDYATAVA - 21.04.2007". 29 Kasım 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023. 
  120. ^ "MEDYATAVA - 28.04.2007". 2 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Haziran 2023.