Catherine Coulson

Amerikalı oyuncu

Catherine Elizabeth Coulson (Catherine E. Coulson), (22 Ekim 1943, Elmhurst, Illinois - 28 Eylül 2015, Ashland, Oregon),[1], Amerikalı oyuncudur.

Catherine Coulson
Obit-Catherine Coulson-0a9c0-737.jpg
Doğum 22 Ekim 1943
Elmhurst, Illinois, Amerika Birleşik DevletleriABD
Ölüm 28 Eylül 2015
Ahsland, Oregon, ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1974-2013

televizyon filmi Femme Fatale ve televizyon dizisi Twin Peaks ile ünlendi.

Oyuncu Catherine Coulson kanserden 28 Eylül 2015'te öldü.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • (1974) - The Amputee
  • (1977) - Eraserhead
  • (1982) - Trick or Treats
  • (1990)-(1991): İkiz Tepeler
  • (1991) - Femme Fatale
  • (1992) -Twin Peaks: Fire Walk with Me

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle