Ana menüyü aç

Caroline Dhavernas

Caroline Dhavernas (d. 15 Mayıs 1978; Montreal ) , Kanadalı aktris. Yer aldığı sinema fimleri Lost and Delirious ; La belle bête ile Tv dizisi Jaye Tyler karakterini canlandırdığı Wonderfalls başarılı oyunculuk denemeleridir.

Caroline Dhavernas
CarolineDhavernas08TIFF.jpg
Doğum 15 Mayıs 1978
Montreal, Quebec Kaliforniya
Meslek Oyuncu

2010'da Tv Mini filmi The Pacific 'de rol almıştır.

FilmografiDüzenle

  • Wrecked (2011)
  • Devil (2010)
  • Father and Guns (2009)
  • The Cry of the Owl (2009)
  • Passchendaele (2008)
  • Surviving My Mother (2007)
  • Breach (2007)
  • The Beautiful Beast (2006)
  • Hollywoodland (2006)
  • Mr. Average (2006)
  • Niagara Motel (2006)
  • These Girls (2005)
  • Red Nose (2003)
  • The Tulse Luper Suitcases: Antwerp (2003)
  • The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003)
  • The Baroness and the Pig (2002)
  • Edge of Madness (2002)
  • Les moutons de Jacob (2002)
  • Out Cold (2001)
  • Heart: The Marilyn Bell Story (2001)
  • Lost and Delirious (2001)
  • L'île de sable (1999)
  • Running Home (1999)
  • L'oreille de Joé (1996)
  • Cap Tourmente (1993)

Dış bağlantılarDüzenle