Carol Alt

Carol Ann Alt (d 1 Aralık 1960), Amerikalı ünlü bir model ve oyuncuir. 1983'te modelliğe başlamış kısa süre sonra oyunculuğa geçmiştir. televizyon'de yayınlanan Diet Pepsi ve General Motor 'un reklamları ve 1999-2001 arası yayınlanan yapımı televizyon dizisi Amazon ile ünlendi.

Carol Alt
Steubenparade2006nycvip.jpg
Doğum 1 Aralık 1960 (1960-12-01) (59 yaşında)
Queens, New York, ABD
Meslek Oyuncu, model
Etkin yıllar 1983-günümüz

FilmografiDüzenle

  • My Wonderful Life; 1987)
  • Bye Bye Baby (1988)
  • Via Montenapoleone (1986)
  • La più bella del reame (1989)
  • Mortacci (1989)
  • Donna d'onore (1990)
  • Beyond Justice (1990)
  • Un piede in paradiso (1991)
  • Il Principe Del Deserto (1991)
  • Miliardi (1991)
  • Anni 90 - Parte II (1993)
  • Thunder in Paradise (1994)
  • Private Parts (1997)
  • Apocalypse II: Revelation (1999)
  • Amazon (1999-2001)
  • Snakehead Terror (2004)
  • Signs of the Cross (2005)
  • Fatal Trust (2006)
  • Piper (2007)
  • Caterina e le sue figlie 2 (2007)

Dış bağlantılarDüzenle