Carmela Corren

Carmela Corren (İbraniceכרמלה קורן ;1938 - Tel Aviv) Yahudi şarkıcı ve oyuncu.

1963 Eurovision Şarkı YarışmasıDüzenle

Carmela, ORF tarafından 1963 Eurovision Şarkı Yarışması için Avusturya'yı temsil etmesi için görevlendirmiş, şarkısı "Vielleicht geschieht ein Wunder" adlı şarkı ile katıldığı yarışmada, 16 puanla yedinci olabilmiştir.

DiskografiDüzenle

  • Sei nicht traurig, geliebte Mama (You're Not Losing A Daughter, Mama) (1961)
  • Eine Rose aus Santa Monica (1962)
  • Wann kommt der Tag (1962)
  • Vielleicht geschieht ein Wunder (1963) (Maybe A Miracle Will Happen)
  • Wer in deine Augen sieht (1963)
  • Rosen haben Dornen (1963)
  • Einmal reicht uns das Glück seine Hände (1963)
  • Abschiednehmen tut so weh (1965)
  • Verzeih mir (1966)
  • Die Liebe fängt mit Träumen an (1966)
  • Alles war ein Traum (Même si tu revenais) (1967)
  • Heiß wie die Sonne (1968) (Hot like the sun)
  • Never, never, never (1979)

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"Nur in der Wiener Luft"
Eleonore Schwarz
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya
1963
Sonra gelen:
"Warum nur warum?"
Udo Jürgens