Bruno Todeschini

Bruno Todeschini (19 Eylül 1962 ) ;Fransız-İsviçreli oyuncu.

Bruno Todeschini (2011)'de.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1987 - Hôtel de France
  • 1992 - La sentinelle
  • 1994 - Coming to Terms with the Dead
  • 1995 - El pasajero clandestino
  • 1997 - Comanche Territory
  • 1998 - Ceux qui m'aiment prendront le train
  • 2000 - Le Libertin
  • 2002 - L'été d'Olga
  • 2003 - Son frère
  • 2004 - Olgas Sommer
  • 2004 - Secret Agents
  • 2005 - Un amour à taire (TV)
  • 2005 - Les Rois maudits (TV)
  • 2005 - La Petite Jérusalem
  • 2006 - 7 Ans
  • 2007 - Fallen Heroes
  • 2009 - Lourdes
  • 2011 - La délicatesse
  • 2013 - Mary Queen of Scots
  • 2014 - La French
  • 2015 - Papa lumière

Dış bağlantılarDüzenle