Ana menüyü aç

Bloc Party, 2003 yılında kurulan Büyük Britanyalı bir indie rock grubudur.

Bloc Party
Grubun bir konseri (2015)
Genel bilgiler
Köken  Birleşik Krallık
Tarzlar Alternatif rock, indie rock
Etkin yıllar 1999-günümüz
Müzik şirketi BMG, Wichita, Frenchkiss, Atlantic, Infectious, Vagrant, Transgressive, Trash Aesthetics, Vice, Arts & Crafts, Dim Mak
Resmî site blocparty.com
Üyeler Kele Okereke
Russell Lissack
Justin Harris
Louise Bartle

Grubun üyeleri Kele Okereke (vokal, ritim gitaristi, klavyeci), Russell Lissack (baş gitarist, klavyeci), Justin Harris (bas gitarist, klavye, saksofon, arka vokalisti) ve Louise Bartle'dir (davul, perküsyon).[1] Eski üyeleri ise Gordon Moakes ile Matt Tong idi.

DiskografiDüzenle

AlbümlerDüzenle

  • Silent Alarm (2005)
  • Silent Alarm Remixed (2005)
  • A Weekend in the City (2007)
  • Intimacy (2008)
  • Intimacy Remixed (2009)
  • Four (2012)

EP'lerDüzenle

  • Bloc Party EP (2004)
  • Little Thoughts EP (2004)
  • Two More Years EP (2005)
  • Octopus EP (2012)

SinglelerDüzenle

  • She's Hearing Voices (2004)
  • Banquet (2004)
  • Little Thoughts (2004)
  • Helicopter (2004)
  • So Here We Are (2005)
  • Banquet (2005)
  • The Pioneers (2005)
  • Two More Years (2005)
  • The Prayer (2007)
  • I Still Remember (2007)
  • Hunting for Witches (2007)
  • Flux (2007)
  • Mercury (2008)
  • One Month Off (2008)
  • Signs (Armand Van Helden Remix) (2009)
  • One More Chance (2009)
  • Octopus (2012)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Bloc Party make live return, debut new songs". DIY. Erişim tarihi: 12 Ekim 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle