Ana menüyü aç

Biseksüeller listesi (N-Ş)

(Biseksüeller listesi (N-S) sayfasından yönlendirildi)

Bu liste, Biseksüel olan ünlü kişileri kapsamaktadır.

NDüzenle

ODüzenle

İsim Tarih Kaynak
Robyn Ochs 1958 – [21]
Nuala O'Faolain 1942 – 2008 [22]
Sofi Oksanen 1977 – [23][24]
Laurence Olivier 1907 - 1989 [25][26][27][28]
Joan Osborne 1962 – [29][30]

QDüzenle

İsim Tarih Kaynak
Carol Queen 1958 – [31][32][33]
Queen Pen 1973 – [34]

PDüzenle

RDüzenle

İsim Tarih Kaynak
Ma Rainey 1886 - 1939 [61]
Natacha Rambova 1897 - 1966 [62]
Suze Randall 1946 – [63]
Anthony Rapp 1971 - [64]
Rie Rasmussen 1976 – [65][66][67]
Simon Raven 1927 – 2001 [68]
Pauline Reage 1907 – 1998 [69]
Michael Redgrave 1908 - 1985 [70]
Lou Reed 1942 - [71]
Mikhaela Reid 1980 - [72]
Adrienne Rich 1929 – [73]
Tony Richardson 1928 - 1991 [70]
Jerome Robbins 1918 – 1998 [74]
Elizabeth Robins 1862 - 1952 [75]
Tom Robinson 1950 – [76]
Martin Rossiter 1970 - [77][78]
Ida Rubinstein 1885 - 1960 [79]
Muriel Rukeyser 1913 - 1980 [80]
Sara Ryan 1971 - [81]

SDüzenle

ŞDüzenle

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ andrejkoymasky.com
  2. ^ www.afterellen.com
  3. ^ knittingcircle.co.uk
  4. ^ www.tucsonweekly.com
  5. ^ www.glbtq.com
  6. ^ andrejkoymasky.com
  7. ^ www.glbtq.com
  8. ^ www.curvemag.com
  9. ^ www.glbtq.com
  10. ^ uk.askmen.com
  11. ^ www.modfxmodels.com
  12. ^ A Shot At Love With Tila Tequila | Show Cast, Episode Guides, Trailers, Aftershow & Previews | MTV
  13. ^ Nigel Nicolson, Portrait of a Marriage, (Weidenfeld & Nicolson, 1973), ISBN 0-297-76645-7.
  14. ^ www.24dash.com
  15. ^ Anaïs Nin, Incest: The Unexpurgated Diary of Anaïs Nin, 1931-1932
  16. ^ www.glbtq.com
  17. ^ Luke Ford
  18. ^ retrieved December 23, 2007
  19. ^ Julie Kavanagh, Nureyev The Life, Pantheon, 2007
  20. ^ www.glbtq.com
  21. ^ www.robynochs.com
  22. ^ www.publishersweekly.com
  23. ^ Helsingin Sanomat - International Edition
  24. ^ City.fi - Sofi Oksanen
  25. ^ www.filmbug.com
  26. ^ Spoto, Donald (1992). Harper Collins (Ed.). Laurence Olivier. Scranton, PA. ISBN 0-06-018315-2. 
  27. ^ Thornton. "Larry gay? Of course he was". Daily Mail.  Bilinmeyen parametre |ilkt= görmezden gelindi (yardım); Bilinmeyen parametre |aerişimtarihi= görmezden gelindi (yardım)
  28. ^ Coleman, Terry (2005). Olivier. Henry Hilt and Co. ISBN 0-8050-7536-4. 
  29. ^ www.glaad.org
  30. ^ afterellen.com
  31. ^ www.sexuality.org
  32. ^ www.bookslut.com
  33. ^ carolqueen.com
  34. ^ www.glbtq.com
  35. ^ [1]. Retrieved November 18, 2007.
  36. ^ www.theabsolute.net
  37. ^ privat.ub.uib.no
  38. ^ Faithfull: An Autobiography, Marianne Faithfull, Little Brown & Co, 1994
  39. ^ www.247gay.com
  40. ^ www.wtparnell.com
  41. ^ www.glbtq.com
  42. ^ Shabnam's lusty lesbian romps | The Sun |HomePage|Showbiz|Big Brother
  43. ^ News of the World
  44. ^ www.afterellen.com
  45. ^ Italy's bisexual Green minister and claims of 'jobs for the boys', Peter Popham The Independent, 6 April 2008
  46. ^ "Perkins, Anthony (1932-1992)". GLBTQ Encyclopedia. 3 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Haziran 2007. 
  47. ^ www.sappho.com
  48. ^ ;www.qrd.org
  49. ^ afterellen.com
  50. ^ www.austinchronicle.com
  51. ^ Diva interview
  52. ^ www.gcn.ie
  53. ^ "Lonely Garbo's love secret is exposed", Alex Duval Smith, The Observer, September 11 2005
  54. ^ "I'm Mary, Queen of Shops", Sarah Sands, Daily Mail, 1 June 2007
  55. ^ "She’s the business", Shane Watson, Times, 17 June 2007
  56. ^ gaylife.about.com
  57. ^ TV Scoop: Interview with Dawn Porter (who Get's Naked on BBC Three tonight)
  58. ^ Rodriguez, Suzanne (2002). Wild Heart: A Life: Natalie Clifford Barney and the Decadence of Literary Paris. New York: HarperCollins. ISBN 0-06-093780-7. 
  59. ^ New York Post
  60. ^ observer.guardian.co.uk
  61. ^ www.glbtq.com
  62. ^ www.post-gazette.com
  63. ^ www.lukeisback.com
  64. ^ Rapp, Anthony (28). "Life in the Rapp family". The Advocate. Erişim tarihi: 7 Aralık 2006.  Tarih değerini gözden geçirin: |tarih=, |year= / |date= mismatch (yardım)
  65. ^ saltyt.antville.org
  66. ^ saltyt.antville.org
  67. ^ models.com
  68. ^ BFI.org South Bank Show appearance 1997
  69. ^ www.arlindo-correia.org
  70. ^ a b www.glbtq.com
  71. ^ LRB · Mark Greif: The Right Kind of Pain
  72. ^ PrideSource: Bi, bi Bush: Cartoonist Mikhaela Reid finds 'boiling point' in political climate
  73. ^ www.glbtq.com
  74. ^ www.calendarlive.com
  75. ^ andrejkoymasky.com
  76. ^ Tom Robinson Biography
  77. ^ Barry Walters, "Almond Joy, Blue Gene", The Advocate, May 25, 1999
  78. ^ Patrick Horan, "It's all in a haircut", Sorted Magazine
  79. ^ djuna.cine21.com
  80. ^ www.eileenmyles.net
  81. ^ Ryan, Sara, "FAQ", Empress of the World, erişim tarihi: 30 Ekim 2007 
  82. ^ http://www.glbtq.com/literature/penna_s.html glbtq.com
  83. ^ Campbell, Matthew (16 Aralık 2007), "Lesbian love tangle stirs Paris literati", The Sunday Times, erişim tarihi: 16 Aralık 2007 
  84. ^ Lambert, Sheela (May 31, 2006), Imagination Ignited: Singer-Songwriter Rachael Sage, Afterellen.com. Retrieved February 18, 2007.
  85. ^ Lambert, Sheela (May 31, 2006), Bisexual-led Swedes The Ark ditch artsy angst for a rocking good time,Dallasvoice.com. Retrieved February 18, 2007.
  86. ^ The Advocate, October 24, 2000, Erik Meers
  87. ^ Matt & Andrej Koymasky - Famous GLTB - Ève Salvail
  88. ^ Belinda Jack, George Sand:A Woman's Life Writ Large, (Vintage, 2001), ISBN 978-0-679-77918-6.
  89. ^ Kurutz, Steve (April 3, 1998),Poet shares life stories through stage characters, TheDigital Collegian. Retrieved February 18, 2007.
  90. ^ Romesburg, Don (April 2, 2002),How Hollywood heterosexualized Jessica Savitch, The Advocate. Retrieved February 18, 2007.
  91. ^ Griep, Terrance (7 Şubat 2007), "Crossing Swords (of Protection) with Erika Scheimer", Prism Comics, erişim tarihi: 3 Ocak 2008 
  92. ^ Patricia Bosworth, Marlon Brando, (Viking Penguin, 2001), ISBN 0670882364.
  93. ^ Discussed her bisexuality on the French TV show Nulle Part Ailleurs. See also Nova magazine, February 2001
  94. ^ Spurling, Hilary, Paul Scott: A Life (London, Sydney, Auckland, & Johannesburg: Hutchinson, 1990).
  95. ^ Afterellen.com 2006
  96. ^ Official site biography. 2007.
  97. ^ New York Press article "Bi-Girl Blues"
  98. ^ New York Press, 2007
  99. ^ People
  100. ^ 'Queer' no longer stings; it rocks, St. Petersburg Times
  101. ^ Guardian obituary
  102. ^ Hoskyns, Barney (December 12, 2004),The lost child, The Observer. 2007.
  103. ^ Churcher, Sharon (February 12, 2007), Anna Nicole's aunt battles for custody of Dannielynn, the star's £240m baby, The Daily Mail. 2007.
  104. ^ Bessie Smith at Glbtq.com. 2007.
  105. ^ Liz Smith, Natural Blonde, (Hyperion, 2000).
  106. ^ a b Vivinetto, Gina (March 31, 2004), 'Queer' no longer stings; it rocks, St. Petersburg Times. Retrieved February 18, 2007.
  107. ^ The Guardian (May 27, 2000), Finding fact from fiction. 2007.
  108. ^ Strictlynews.com interview
  109. ^ Lovegirls.co.uk interview
  110. ^ Independent obituary, March 14 2005
  111. ^ Times obituary, March 15, 2005
  112. ^ Sutherland, John, Stephen Spender: The Authorized Biography (2004); US edition: Stephen Spender: A Literary Life (2005)
  113. ^ Roberts, Glenys (January 2, 2008), [2], Daily Mail. Retrieved January 2, 2008.
  114. ^ Gilded Lili: Lili St Cyr And The Striptease Mystique, Kelly DiNardo, published by Watson-Guptill
  115. ^ Marti, Kris (August 2004), Interview with Kinnie Starr, Afterellen.com. 2007.
  116. ^ Low, David (October 5, 2006), Exchanging pleasantries with Xiu Xiu, Alligator.org. Retrieved February 18, 2007.
  117. ^ Biography at Queertheory.com Retrieved February 18, 2007.
  118. ^ Interview with Stryker about career and personal life
  119. ^ Rainbownetwork.com (April 19, 2000), Pam St. Clement. 2007.
  120. ^ Barbara Seaman, Lovely Me: The Life of Jacqueline Susann, (Seven Stories, 1998).