Billy Wirth

William E. "Billy" Wirth (d. 23 Haziran 1962), Amerikalı oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Billy Wirth
Doğum William E. Wirth
23 Haziran 1962 (1962-06-23) (57 yaşında)
New York, ABD
Meslek Oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist
Etkin yıllar 1985-günümüz

Başrolünü Bonnie Bedelia ile paylaştığı 1994 yapımı Judicial Consent adlı filmle sivrildi.

FilmografiDüzenle

YönetmenDüzenle

  • 2001: MacArthur Park
  • 2008: Dirty Hands
  • 2013: A Single Shot

OyuncuDüzenle

  • 1985: Der Equalizer
  • 1985: Ticket zum Himmel
  • 1987: The Lost Boys
  • 1990: Parker Kane – Die Gewalt im Nacken
  • 1991: Geschichten aus der Gruft
  • 1992: Wilde Orchidee 3
  • 1993: Body Snatchers – Angriff der Körperfresser
  • 1994: Straßen zur Hölle
  • 1994: Der Rächer im Bett
  • 1995: Kaffee, Milch & Zucker
  • 1996: Space Marines
  • 1996: Starlight
  • 1997: Cybergate
  • 1998: Charmed – Zauberhafte Hexen
  • 2000: Sex and the City
  • 2001: Reunion
  • 2002: Looking for Jimmy
  • 2004: CSI: Vegas
  • 2004: The Drone Virus – Tödliche Computerviren
  • 2006: Seven Mummies
  • 2013: Midlife
  • 2014: Chicago P.D.
  • 2014: Alto

Dış bağlantılarDüzenle