Beverley Mitchell

Beverley Ann Mitchell (d. 22 Ocak 1981; Arcadia, Kaliforniya), Amerikalı aktris ve country müzik şarkıcısı. 7th Heaven adlı televizyon dizisinde oynadığı evin ortanca kızı Lucy rolüyle tanınmıştır. 23 Ocak 2007'de, ilk stüdyo albümü olan, kendisiyle aynı adı taşıyan Beverley Mitchell albümünü çıkarmıştır.

Beverley Mitchell
Beverley Mitchell, Seventh Heaven star DF-SD-02-04992 (cropped).jpg
Doğum Beverley Ann Mitchell
22 Ocak 1981 (1981-01-22) (39 yaşında)
Amerika Birleşik Devletleri Arcadia, Kaliforniya, ABD
Eğitim Loyola Marymount Üniversitesi
Evlilik Michael Cameron (e. 2008)
Çocuk(lar) 2
Resmî site www.thebeverleymitchell.com

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1996: The Crow: City of Angels
  • 2005: Saw II
  • 2005: 34 South
  • 2012: The Lost Episode
  • 2014: The Dog Who Saved Easter
  • 2016: Uploaded
  • 2018: Dance Baby Dance
  • 2019: Blood Pageant

Televizyon dizileriDüzenle

  • 1996: 7th Heaven
  • 1998: The Teen Files
  • 2014: The Real Girl's Kitchen
  • 2016: Haylie's America
  • 2017: Hollywood Darlings

Televizyon filmleriDüzenle

  • 1998: Sea World/Busch Gardens Adventures: Hidden Key
  • 2000: Girl Band
  • 2003: Right on Track
  • 2006: The 14th Annual Movieguide Awards
  • 2007: Post Mortem
  • 2016: Get Out Alive
  • 2017: Taken Too Far
  • Growing Up Hollywood

Dış bağlantılarDüzenle