Bethesda Softworks oyunları listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste, Bethesda Softworks tarafından yayımlanan video oyunlarını listelemektedir.

Video oyunları listesiDüzenle

İsim Sistem Çıkış tarihi Geliştirici(ler) Kaynak
Gridiron! Amiga 1986 Bethesda Softworks [1]
Atari ST [2]
Vortex Atari ST 1988 Media Technology [3]
Wayne Gretzky Hockey Amiga 1988 Bethesda Softworks [4]
Atari ST [5]
DOS 01989-01-01 1 Ocak 1989 [6]
Wayne Gretzky Hockey 2 DOS 01990-01-01 1 Ocak 1990 Bethesda Softworks [7]
Hockey League Simulator Amiga 01990-01-01 1 Ocak 1990 Bethesda Softworks [8]
DOS [9]
The Terminator DOS 1990 Bethesda Softworks [10]
NCAA Basketball: Road to the Final Four DOS 01991-01-01 1 Ocak 1991 Bethesda Softworks [11]
Wayne Gretzky Hockey 3 DOS 01991-01-01 1 Ocak 1991 Bethesda Softworks [12]
Hockey League Simulator 2 DOS 01992-01-01 1 Ocak 1992 Bethesda Softworks [13]
The Terminator: 2029 DOS 01992-12-31 31 Aralık 1992 Bethesda Softworks [14]
The Terminator: Rampage DOS 01993-01-01 1 Ocak 1993 Bethesda Softworks [15]
Delta V DOS 1994 Bethesda Softworks [16]
The Elder Scrolls: Arena DOS 1994 Bethesda Softworks [17]
PBA Bowling DOS 01995-12-31 31 Aralık 1995 Bethesda Softworks [18]
The Terminator: Future Shock DOS 01995-12-31 31 Aralık 1995 Bethesda Softworks [19]
SkyNET DOS 01995-05-24 24 Mayıs 1995 Bethesda Softworks [20]
The Elder Scrolls II: Daggerfall DOS 01996-08-31 31 Ağustos 1996 Bethesda Softworks [21]
XCar: Experimental Racing DOS 01997-07-31 31 Temmuz 1997 Bethesda Softworks [22]
The 10th Planet DOS 01997-08-05 5 Ağustos 1997 Bethesda Softworks [23]
An Elder Scrolls Legend: Battlespire DOS 01997-11-30 30 Kasım 1997 Bethesda Softworks [24]
Burnout: Championship Drag Racing DOS 01998-03-31 31 Mart 1998 Bethesda Softworks [25]
The Elder Scrolls Adventures: Redguard DOS 01998-10-31 31 Ekim 1998 Bethesda Softworks [26]
Symbiocom Mac 1998 Istvan Pely Productions [27]
Microsoft Windows [27]
Zero Critical Mac 1998 Istvan Pely Productions [28]
Microsoft Windows [29]
Magic & Mayhem Microsoft Windows 01999-04-30 30 Nisan 1999 Mythos Games [30]
F-16 Aggressor Microsoft Windows 01999-07-01 1 Temmuz 1999 General Simulations [31]
NIRA Intense Import Drag Racing Microsoft Windows 01999-09-30 30 Eylül 1999 Bethesda Softworks [32]
PBA Tour Bowling 2 Microsoft Windows 02000-02-16 16 Şubat 2000 Bethesda Softworks [33]
Gromada Microsoft Windows 02000-06-19 19 Haziran 2000 Buka Entertainment [34]
Sea Dogs Microsoft Windows 02000-11-24 24 Kasım 2000 Akella [35]
PBA Tour Bowling 2001 Microsoft Windows 02000-11-30 30 Kasım 2000 Bethesda Softworks [36]
IHRA Drag Racing Microsoft Windows 02000-12-04 4 Aralık 2000 Bethesda Softworks [37]
Skip Barber Racing Microsoft Windows 02001-02-16 16 Şubat 2001 Bethesda Softworks [38]
Echelon Microsoft Windows 02001-05-16 16 Mayıs 2001 Buka Entertainment [39]
Magic & Mayhem 2: The Art of Magic Microsoft Windows 02001-10-30 30 Ekim 2001 Climax Studios [40]
IHRA Drag Racing PlayStation 02001-11-20 20 Kasım 2001 Digital Dialect [41]
Family Card Games Fun Pack PlayStation 02002-10-10 10 Ekim 2002 Mud Duck Productions [42]
The Elder Scrolls III: Morrowind Microsoft Windows 02002-05-01 1 Mayıs 2002 Bethesda Game Studios [43]
Xbox 02002-06-06 6 Haziran 2002 [44]
IHRA Drag Racing 2 PlayStation 02002-12-09 9 Aralık 2002 Digital Dialect [45]
Puzznic PlayStation 02003-05-02 2 Mayıs 2003 Altron [46]
Pirates of the Caribbean Microsoft Windows 02003-06-30 30 Haziran 2003 Akella [47]
Xbox 02003-07-01 1 Temmuz 2003 [48]
The Elder Scrolls Travels: Stormhold Java 02003-08-01 1 Ağustos 2003 Vir2L Studios [49]
IHRA Drag Racing 2004 Xbox 02003-12-25 25 Aralık 2003 Super Happy Fun Fun [50]
The Elder Scrolls Travels: Dawnstar Java 02004-01-30 30 Ocak 2004 Vir2L Studios [51]
IHRA Professional Drag Racing 2005 Xbox 02004-11-08 8 Kasım 2004 Bethesda Softworks [52]
PlayStation 2 02004-11-09 9 Kasım 2004 [53]
The Elder Scrolls Travels: Shadowkey N-Gage 02004-11-24 24 Kasım 2004 Vir2L Studios [54]
IHRA Professional Drag Racing 2005 Microsoft Windows 02005-06-17 17 Haziran 2005 Bethesda Softworks [55]
Breeders' Cup World Thoroughbred Championships PlayStation 2 02005-09-29 29 Eylül 2005 4J Studios [56]
Xbox [57]
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth Xbox 02005-10-24 24 Ekim 2005 Headfirst Productions [58]
The Elder Scrolls IV: Oblivion Microsoft Windows 02006-03-20 20 Mart 2006 Bethesda Game Studios [59]
Xbox 360 [60]
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth Microsoft Windows 02006-04-26 26 Nisan 2006 Headfirst Productions [61]
The Elder Scrolls IV: Oblivion Java 02006-05-02 2 Mayıs 2006 Superscape [62]
IHRA Drag Racing: Sportsman Edition Microsoft Windows 02006-06-12 12 Haziran 2006 Bethesda Softworks [63]
PlayStation 2 02006-06-13 13 Haziran 2006 [64]
Xbox 360 02006-06-28 28 Haziran 2006 [65]
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow Microsoft Windows 02006-06-27 27 Haziran 2006 7 Studios / Buena Vista Games [66]
PlayStation 2 [67]
Star Trek: Encounters PlayStation 2 02006-10-03 3 Ekim 2006 4J Studios [68]
Star Trek: Tactical Assault Nintendo DS 02006-10-26 26 Ekim 2006 Quicksilver Software [69]
PlayStation Portable 02006-11-14 14 Kasım 2006 [70]
Star Trek: Legacy Microsoft Windows 02006-12-05 5 Aralık 2006 Mad Doc Software [71]
Xbox 360 02006-12-15 15 Aralık 2006 [72]
The Elder Scrolls IV: Oblivion PlayStation 3 02007-03-19 19 Mart 2007 Bethesda Game Studios [73]
Star Trek: Conquest PlayStation 2 02007-11-20 20 Kasım 2007 4J Studios [74]
Wii [75]
Ducati Moto Nintendo DS 02008-07-01 1 Temmuz 2008 4J Studios [76]
Fallout 3 Microsoft Windows 02008-10-28 28 Ekim 2008 Bethesda Game Studios [77]
PlayStation 3 [78]
Xbox 360 [79]
Wet PlayStation 3 02009-09-15 15 Eylül 2009 Artificial Mind and Movement [80]
Xbox 360 [81]
Wheelspin Wii 02009-11-27 27 Kasım 2009 Awesome Play [82]
Rogue Warrior Microsoft Windows 02009-12-01 1 Aralık 2009 Rebellion Developments [83]
PlayStation 3 [84]
Xbox 360 [85]
Doom II Xbox 360 02010-05-26 26 Mayıs 2010 Id Software / Nerve Software [86]
Fallout: New Vegas Microsoft Windows 02010-10-19 19 Ekim 2010 Obsidian Entertainment [87]
PlayStation 3 [88]
Xbox 360 [89]
Brink Microsoft Windows 02011-05-10 10 Mayıs 2011 Splash Damage [90]
PlayStation 3 [91]
Xbox 360 [92]
Hunted: The Demon's Forge Microsoft Windows 02011-05-31 31 Mayıs 2011 inXile Entertainment [93]
PlayStation 3 [94]
Xbox 360 [95]
Rage Mac 02011-10-04 4 Ekim 2011 Id Software [96]
Microsoft Windows [97]
PlayStation 3 [98]
Xbox 360 [99]
The Elder Scrolls V: Skyrim Microsoft Windows 02011-11-11 11 Kasım 2011 Bethesda Game Studios [100]
PlayStation 3 [101]
Xbox 360 [102]
Dishonored Microsoft Windows 02012-10-09 9 Ekim 2012 Arkane Studios [103]
PlayStation 3 [104]
Xbox 360 [105]
Doom 3: BFG Edition Microsoft Windows 02012-10-16 16 Ekim 2012 Id Software [106]
PlayStation 3 [107]
Xbox 360 [108]
Doom PlayStation 3 02012-11-20 20 Kasım 2012 Id Software [109]
Doom II PlayStation 3 02012-11-20 20 Kasım 2012 Id Software [109]
The Elder Scrolls Online Mac 02014-04-04 4 Nisan 2014 ZeniMax Online Studios [110]
Microsoft Windows [111]
Wolfenstein: The New Order Microsoft Windows 02014-05-20 20 Mayıs 2014 MachineGames [112]
PlayStation 3 [113]
PlayStation 4 [114]
Xbox 360 [115]
Xbox One [116]
The Evil Within Microsoft Windows 02014-10-14 14 Ekim 2014 Tango Gameworks [117]
PlayStation 3 [118]
PlayStation 4 [119]
Xbox 360 [120]
Xbox One [121]
The Elder Scrolls Online PlayStation 4 Aralık 2014 ZeniMax Online Studios [122]
Xbox One [123]
BattleCry Microsoft Windows Henüz bilinmiyor Battlecry Studios [124]
Doom Microsoft Windows Henüz bilinmiyor Id Software [125]
PlayStation 4 [125]
Xbox One [125]
Fallout 4 Microsoft Windows Kasım 10, 2015 Bethesda Game Studios [126]
PlayStation 4 [126]
Xbox One [126]
Dishonored 2 Microsoft Windows Kasım 11, 2016 Arkane Studios [127]
PlayStation 4 [127]
Xbox One [127]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Gridiron for Amiga". GameFAQs. 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  2. ^ "Gridiron! - Overview". Allgame. 10 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  3. ^ "Vortex for Amiga". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  4. ^ "Wayne Gretzky Hockey for Amiga". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  5. ^ Weiss, Brett Alan. "Wayne Gretzky Hockey - Overview". Allgame. 10 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  6. ^ "Wayne Gretzky Hockey for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  7. ^ "Wayne Gretzky Hockey 2 for PC". GameFAQs. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  8. ^ "Hockey League Simulator for Amiga". GameFAQs. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  9. ^ "Hockey League Simulator for PC". GameFAQs. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  10. ^ "The Terminator for PC". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  11. ^ "NCAA Basketball: Road To The Final Four for PC". GameFAQs. 20 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  12. ^ "Wayne Gretzky Hockey 3 for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  13. ^ "Hockey League Simulator 2 for PC". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  14. ^ "Terminator: 2029 - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  15. ^ "Terminator: Rampage - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  16. ^ "Delta V for DOS (1994)". MobyGames. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  17. ^ House, Michael L. "The Elder Scrolls: Arena - Overview". Allgame. 10 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  18. ^ "PBA Bowling for PC". GameFAQs. 19 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  19. ^ "The Terminator: Future Shock for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  20. ^ "SkyNET for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  21. ^ "The Elder Scrolls: Chapter II - Daggerfall for PC". GameFAQs. 26 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  22. ^ "XCar: Experimental Racing for PC". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  23. ^ "The 10th Planet - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  24. ^ "An Elder Scrolls Legend: Battlespire for PC". GameFAQs. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  25. ^ "Burnout: Championship Drag Racing for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  26. ^ "The Elder Scrolls Adventures: Redguard for PC". GameFAQs. 17 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  27. ^ a b House, Michael L. "Symbiocom - Overview". Allgame. 11 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  28. ^ "Zero Critical for Macintosh (1998)". MobyGames. 1 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  29. ^ "Zero Critical for Windows(1998)". MobyGames. 15 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  30. ^ "Magic & Mayhem for PC". GameFAQs. 26 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  31. ^ "F-16 Aggressor - Overivew". Allgame. 11 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  32. ^ "NIRA Intense Import Drag Racing for PC". GameFAQs. 20 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  33. ^ "PBA Tour Bowling 2 for PC". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  34. ^ "Gromada - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  35. ^ "Sea Dogs for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  36. ^ "PBA Tour Bowling 2001 - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  37. ^ "IHRA Drag Racing - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  38. ^ "Skip Barber Racing for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  39. ^ "Echelon for PC". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  40. ^ "Magic & Mayhem 2: The Art of Magic - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  41. ^ "IHRA Drag Racing for PlayStation". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  42. ^ "Family Card Games Fun Pack - PlayStation". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  43. ^ "The Elder Scrolls III: Morrowind for PC". GameFAQs. 10 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  44. ^ "The Elder Scrolls III: Morrowind for Xbox". GameFAQs. 27 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  45. ^ "IHRA Drag Racing 2 for PlayStation". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  46. ^ "Puzznic - PlayStation". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  47. ^ "Pirates of the Caribbean for PC". GameFAQs. 20 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  48. ^ "Pirates of the Caribbean for Xbox". GameFAQs. 6 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  49. ^ "The Elder Scrolls Travels: Stormhold for Mobile". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  50. ^ "IHRA Drag Racing 2004 - PC". IGN. 29 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  51. ^ "The Elder Scrolls Travels: Dawnstar - Wireless". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  52. ^ "IHRA Professional Drag Racing 2005 for Xbox". GameFAQs. 13 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  53. ^ "IHRA Professional Drag Racing 2005 for PlayStation 2". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  54. ^ "The Elder Scrolls Travels: Shadowkey for N-Gage (2004)". MobyGames. 27 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  55. ^ "IHRA Professional Drag Racing 2005 - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  56. ^ "Breeders' Cup World Thoroughbred Championships for PlayStation 2". GameFAQs. 14 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  57. ^ "Breeders' Cup World Thoroughbred Championships for Xbox". GameFAQs. 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  58. ^ "Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth - Xbox". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  59. ^ "The Elder Scrolls IV: Oblivion - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  60. ^ "The Elder Scrolls IV: Oblivion - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  61. ^ "Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  62. ^ "The Elder Scrolls IV: Oblivion - Wireless". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  63. ^ "IHRA Drag Racing -- Sportsman Edition - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  64. ^ "IHRA Drag Racing -- Sportsman Edition - PlayStation 2". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  65. ^ "IHRA Drag Racing -- Sportsman Edition - PlayStation 2". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  66. ^ "Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  67. ^ "Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow - PlayStation 2". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  68. ^ "Star Trek: Encounters - PlayStation 2". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  69. ^ "Star Trek: Tactical Assault - Nintendo DS". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  70. ^ "Star Trek: Tactical Assault - PlayStation Portable". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  71. ^ "Star Trek: Legacy - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  72. ^ "Star Trek: Legacy - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  73. ^ "The Elder Scrolls IV: Oblivion - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  74. ^ "Star Trek: Conquest - PlayStation 2". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  75. ^ "Star Trek: Conquest - Wii". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  76. ^ "Ducati Moto - Nintendo DS". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  77. ^ "Fallout 3 - PC". IGN. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  78. ^ "Fallout 3 - PlayStation 3". IGN. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  79. ^ "Fallout 3 - Xbox 360". IGN. 25 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  80. ^ "Wet - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  81. ^ "Wet - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  82. ^ "Wheelspin for Wii". GameFAQs. 22 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  83. ^ "Rogue Warrior - PC". IGN. 1 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  84. ^ "Rogue Warrior - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  85. ^ "Rogue Warrior - Xbox 360". IGN. 2 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  86. ^ "Doom II - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  87. ^ "Fallout: New Vegas - PC". IGN. 25 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  88. ^ "Fallout: New Vegas - PlayStation 3". IGN. 29 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  89. ^ "Fallout: New Vegas - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  90. ^ "Brink - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  91. ^ "Brink - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  92. ^ "Brink - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  93. ^ "Hunted: The Demon's Forge - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  94. ^ "Hunted: The Demon's Forge - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  95. ^ "Hunted: The Demon's Forge - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  96. ^ "Rage - Macintosh". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  97. ^ "Rage - PC". IGN. 6 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  98. ^ "Rage - PlayStation 3". IGN. 27 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  99. ^ "Rage - Xbox 360". IGN. 7 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  100. ^ "The Elder Scrolls V: Skyrim - PC". IGN. 7 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  101. ^ "The Elder Scrolls V: Skyrim - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  102. ^ "The Elder Scrolls V: Skyrim - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  103. ^ "Dishonored - PC". IGN. 11 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  104. ^ "Dishonored - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  105. ^ "Dishonored - Xbox 360". IGN. 25 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  106. ^ "Doom 3: BFG Edition - PC". IGN. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  107. ^ "Doom 3: BFG Edition - PlayStation 3". IGN. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  108. ^ "Doom 3: BFG Edition - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  109. ^ a b "Doom Classic Collection - PlayStation 3". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  110. ^ "The Elder Scrolls Online - Macintosh". IGN. 15 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  111. ^ "The Elder Scrolls Online - PC". IGN. 28 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  112. ^ "Wolfenstein: The New Order - PC". IGN. 27 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  113. ^ "Wolfenstein: The New Order - PlayStation 3". IGN. 29 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  114. ^ "Wolfenstein: The New Order - PlayStation 4". IGN. 28 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  115. ^ "Wolfenstein: The New Order - Xbox 360". IGN. 29 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  116. ^ "Wolfenstein: The New Order - Xbox One". IGN. 29 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  117. ^ "The Evil Within - PC". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  118. ^ "The Evil Within - PlayStation 3". IGN. 28 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  119. ^ "The Evil Within - PlayStation 4". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  120. ^ "The Evil Within - Xbox 360". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  121. ^ "The Evil Within - Xbox One". IGN. 2 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  122. ^ "The Elder Scrolls Online - PlayStation 4". IGN. 30 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  123. ^ "The Elder Scrolls Online - Xbox One". IGN. 7 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  124. ^ Kubba, Sinan (28 Mayıs 2014). "Bethesda's BattleCry brings big swords, no gunpowder to online war". Joystiq. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2014. 
  125. ^ a b c "Get Psyched: Wolfenstein release date; First details on DOOM beta". Bethblog.com. 19 Şubat 2014. 10 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2014. 
  126. ^ a b c Futter, Mike (3 Haziran 2015). "Bethesda Welcomes Us Home As Fallout 4 Is Officially (And Finally) Confirmed". Game Informer. 7 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Haziran 2015. 
  127. ^ a b c http://www.ign.com/articles/2016/05/03/dishonored-2-gets-a-release-date/