Berat Efe Parlar

Berat Efe Parlar (d. 14 Ekim 2004; İstanbul), Türk oyuncudur.

Berat Efe Parlar
Doğum Berat Efe Parlar
14 Ekim 2004 (2004-10-14) (17 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2008-günümüz

HayatıDüzenle

Berat Efe Parlar 14 Ekim 2004 tarihinde İstanbul’da doğdu. Parlar oyunculuğa reklam filmleriyle başladı, 2008 yılında ise oynadığı Melekler Korusun dizisiyle ilk dizi rolüne sahip oldu. Parlar, İftarlık Gazoz adlı filmde ilk defa başrol oldu.[1]

FilmografiDüzenle

Dizi
Yıl Adı Rol Notlar
2021 Masal Şatosu: Peri Hırsızı
2021 Yoktan Seçmeli
2020 Mucize Doktor Yunus Konuk Oyuncu
2016 Familya Sezer Yardımcı Karakter
2015 Poyraz Karayel Efe Yardımcı Karakter
2014 Kardeş Payı
2012 Harem
2012 Böyle Bitmesin
2012 İşler Güçler
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2009 Geniş Aile Cüneyt
2008 Melekler Korusun
Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2022 Tozkoparan İskender Cenk Yardımcı Karakter
2020 Afacanlar: İş Başa Düştü Başrol Oyuncusu
2020 Gamonya: Hayaller Ülkesi Umut Başrol Oyuncusu
2019 Can Dostlar Cem Başrol Oyuncusu
2018 Bücür Umut Başrol Oyuncusu
2018 Deliler: Fatih'in Fermanı Eren Yardımcı Karakter
2018 Bizim Köyün Şarkısı Çınar Başrol Oyuncusu
2018 Ailecek Şaşkınız Gökhan’ın Çocukluğu Yardımcı Karakter
2017 Bir Kahramanın Rüyası
2017 En Güzel Beşiktaş’ın Çocukları Sever
2016 İftarlık Gazoz Adem Başrol Oyuncusu
2015 Baskın: Karabasan Arda’nın Çocukluğu Yardımcı Karakter
2015 Siccin 2
2013 Düğün Dernek
2013 Gelmeyen Bahar
Televizyon Programları
Yıl Adı Rol Notlar
2016-2018 Güldüy Güldüy Show

ÖdülleriDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Filmin imdb sayfasından 24 Mart 2022 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (İngilizce) 24 Mart 2022 tarihinde erişilmiştir
  2. ^ "Altın Melek Ödülleri sahiplerini buldu - Keyif Haberleri". www.hurriyet.com.tr. 5 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2021. 
  3. ^ "Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu". m.haberturk.com. 4 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2021.