Ben 10 (dizi, 2016) bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste Cartoon Network'te yayınlanan Ben 10 çizgi dizisinin bölüm listesidir.

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiBaşlangıç tarihiBitiş tarihi
1401 Ekim 2016 (2016-10-01) (Avustralya)
8 Ekim 2016 (2016-10-08) (İngiltere)
10 Nisan 2017 (2017-04-10) (Amerika)
28 Mayıs 2017 (2017-05-28) (İngiltere)
22 Kasım 2017 (2017-11-22) (Amerika)
25 Kasım 2017 (2017-11-25) (Avustralya)
10 Ekim 2016 (2016-10-10) (Ön gösterim)
29 Ekim 2016 (2016-10-29) (Resmi)
14 Temmuz 2017 (2017-07-14)
2403 Ekim 2017 (2017-10-03) (İngiltere)
3 Şubat 2018 (2018-02-03) (Avustralya)
19 Şubat 2018 (2018-02-19) (Amerika)
26 Ekim 2018 (2018-10-26) (Amerika)
26 Ekim 2018 (2018-10-26) (İngiltere)
29 Eylül 2018 (2018-09-29) (Avustralya)
2 Ekim 2017 (2017-10-02)6 Ekim 2018 (2018-10-06)
34026 Ocak 2019 (2019-01-26) (İngiltere)
23 Şubat 2019 (2019-02-23) (Amerika)
19 Ekim 2019 (2019-10-19) (Amerika) 4 Mart 2019 (2019-03-04)26 Temmuz 2019 (2019-07-26)
4TBA26 Ekim 2019 (2019-10-26) (Amerika) TBA7 Ekim 2019 (2019-10-07)TBA


BölümlerDüzenle

1. Sezon (2016-2017)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
1 1 "The Filth" Atık 1 Ekim 2016 (Avustralya)
9 Ekim 2016 (İngiltere)
10 Nisan 2017 (Amerika)
5 Kasım 2016
2 2 "Waterfilter" Su Filtresi 8 Ekim 2016 (Avustralya)
8 Ekim 2016 (İngiltere)
10 Nisan 2017 (Amerika)
10 Ekim 2016 (Ön gösterim)
29 Ekim 2016 (Resmi)
3 3 "The Ring Leader" Ringin Lideri 8 Ekim 2016 (İngiltere)
4 Şubat 2017 (Avustralya)
10 Nisan 2017 (Amerika)
10 Ekim 2016 (Ön gösterim)
29 Ekim 2016 (Resmi)
10 Nisan 2017 (Amerika)
4 4 "Riding the Storm Out" Kozmik Kasırga 15 Ekim 2016 (Avustralya)
5 Kasım 2016 (İngiltere)
10 Nisan 2017 (Amerika)
5 Aralık 2016
5 5 "The Clocktopus" Çarklıtopot 6 Kasım 2016 (İngiltere)
18 Şubat 2017 (Avustralya)
11 Nisan 2017 (Amerika)
6 Aralık 2016
6 6 "Take 10" On Dakika Mola 15 Ekim 2016 (İngiltere)
22 Ekim 2016 (Avustralya)
12 Nisan 2017 (Amerika)
12 Kasım 2016
7 7 "Growing Pains" Büyüme Sancıları 12 Kasım 2016 (İngiltere)
11 Şubat 2017 (Avustralya)
13 Nisan 2017 (Amerika)
7 Aralık 2016
8 8 "Shhh!" Sessizlik Yemini 29 Ekim 2016 (Avustralya)
13 Kasım 2016 (İngiltere)
17 Nisan 2017 (Amerika)
14 Aralık 2016
9 9 "Brief Career of Lucky Girl" Şanslı Kızın Kısa Kariyeri 5 Kasım 2016 (Avustralya)
19 Kasım 2016 (İngiltere)
18 Nisan 2017 (Amerika)
13 Aralık 2016
10 10 "Animo Farm" Animo Çiftliği 16 Ekim 2016 (İngiltere)
4 Şubat 2017 (Avustralya)
19 Nisan 2017 (Amerika)
12 Kasım 2016
11 11 "Clown College" Palyaço Üniversitesi 22 Ekim 2016 (İngiltere)
12 Kasım 2016 (Avustralya)
20 Nisan 2017 (Amerika)
19 Kasım 2016
12 12 "Adventures in Babysitting" Bakıcılık Maceraları 19 Kasım 2016 (Avustralya)
20 Kasım 2016 (İngiltere)
24 Nisan 2017 (Amerika)
15 Aralık 2016
13 13 "Something I Ate" Yediğim Bir Şey Dokundu 23 Ekim 2016 (İngiltere)
25 Nisan 2017 (Amerika)
19 Kasım 2016
14 14 "Steam Is the Word" Buharlı Makineler 26 Kasım 2016 (İngiltere)
26 Kasım 2016 (Avustralya)
26 Nisan 2017 (Amerika)
16 Aralık 2016
15 15 "The Beast Inside" İçimizdeki Hayvan 23 Şubat 2017 (İngiltere)
27 Nisan 2017 (Amerika)
13 Nisan 2017
16 16 "All Wet" Sırılsıklam 16 Şubat 2017 (İngiltere)
25 Şubat 2017 (Avustralya)
1 Mayıs 2017 (Amerika)
6 Nisan 2017
17 17 "Villain Time" Kötülük Zamanı 13 Şubat 2017 (İngiltere)
2 Mayıs 2017 (Amerika)
3 Nisan 2017
18 18 "Drive You Crazy" Çılgın Sürüş 21 Şubat 2017 (İngiltere)
3 Mayıs 2017 (Amerika)
11 Nisan 2017
19 19 "Tomorrow Today" Yarın Bugündür 24 Şubat 2017 (İngiltere)
4 Mayıs 2017 (Amerika)
14 Nisan 2017
20 20 "Story, Bored" Sıkıcı, Hikâye 17 Şubat 2017 (İngiltere)
8 Mayıs 2017 (Amerika)
7 Nisan 2017
21 21 "Hole in 10" 10 Vuruşta Sayı 22 Şubat 2017 (İngiltere)
9 Mayıs 2017 (Amerika)
12 Nisan 2017
22 22 "Recipe for Disaster" Felaket Reçetesi 15 Şubat 2017 (İngiltere)
29 Mayıs 2017 (Amerika)
5 Nisan 2017
23 23 "Rustbucket RIP" Elveda Paslı Kova 29 Ekim 2016 (İngiltere)
3 Aralık 2016 (Avustralya)
29 Mayıs 2017 (Amerika)
26 Kasım 2016
24 24 "Freaky Gwen Ben" Gwen Ben Olur 1 Ekim 2016 (Avustralya)
10 Ekim 2016 (İngiltere)
9 Haziran 2017 (Amerika)
5 Kasım 2016
25 25 "Ben 24hrs" 24 Saatlik Ben 30 Ekim 2016 (İngiltere)
16 Haziran 2017 (Amerika)
26 Kasım 2016
26 26 "Bright Lights, Black Hearts" Parlak Işıklar,Karanlık Kalpler 14 Şubat 2017 (İngiltere)
23 Haziran 2017 (Amerika)
4 Nisan 2017
27 27 "Don't Laze Me, Bro" Lazerleme Beni Kardeşim 21 Mayıs 2017 (İngiltere)
1 Eylül 2017 (Amerika)
10 Temmuz 2017
28 28 "Don't Let the Bass Drop" Müzik Durmasın 4 Aralık 2016 (İngiltere)
8 Eylül 2017 (Amerika)
17 Aralık 2016
29 29 "Bad Penny" Uğursuz Para 13 Mayıs 2017 (İngiltere)
15 Eylül 2017 (Amerika)
5 Temmuz 2017
30 30 "Zombozo-Land" Zombozo-Land 20 Mayıs 2017 (İngiltere)
22 Eylül 2017 (Amerika)
7 Temmuz 2017
31 31 "Forgeti" Unut 6 Mayıs 2017 (İngiltere)
29 Eylül 2017 (Amerika)
3 Temmuz 2017
32 32 "Max to the Max" Maksimum Max 14 Mayıs 2017 (İngiltere)
6 Ekim 2017 (Amerika)
6 Temmuz 2017
33 33 "Cutting Corners" Çim Biçme Macerası 3 Aralık 2016 (İngiltere)
13 Ekim 2017 (Amerika)
8 Aralık 2016
34 34 "Xingo" Xingo 20 Şubat 2017 (İngiltere)
20 Ekim 2017 (Amerika)
10 Nisan 2017
35 35 "Scared Silly" Korkunç Gece 7 Mayıs 2017 (İngiltere)
27 Ekim 2017 (Amerika)
4 Temmuz 2017
36 36 "Need for Speed" Hızlı Olan Kazanır 27 Kasım 2016 (İngiltere)
3 Kasım 2017 (Amerika)
12 Aralık 2016
37 37 "Omni-Tricked" Part 1 Oyuna Gelmiş Bölüm 1 27 Mayıs 2017 (İngiltere)
22 Kasım 2017 (Amerika)
11 Temmuz 2017
38 38 "Omni-Tricked" Part 2 Oyuna Gelmiş Bölüm 2 27 Mayıs 2017 (İngiltere)
22 Kasım 2017 (Amerika)
12 Temmuz 2017
39 39 "Omni-Tricked" Part 3 Oyuna Gelmiş Bölüm 3 28 Mayıs 2017 (İngiltere)
22 Kasım 2017 (Amerika)
13 Temmuz 2017
40 40 "Omni-Tricked" Part 4 Oyuna Gelmiş Bölüm 4 28 Mayıs 2017 (İngiltere)
22 Kasım 2017 (Amerika)
25 Kasım 2017 (Avustralya)
14 Temmuz 2017

2. Sezon (2017-2018)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
41 1 ''Out to Launch'' Öğle Yemeği 3 Ekim 2017 (İngiltere)
3 Şubat 2018 (Avustralya)
19 Şubat 2018 (Amerika)
2 Ekim 2017
42 2 ''Battle at Biggie Box'' Biggie Box'da Mücadele 4 Ekim 2017 (İngiltere)
20 Mayıs 2018 (Avustralya)
19 Şubat 2018 (Amerika)
4 Ekim 2017
43 3 ''Bon Voyage'' İyi Yolculuklar 4 Ekim 2017 (İngiltere)
3 Şubat 2018 (Avustralya)
26 Şubat 2018 (Amerika)
5 Ekim 2017
44 4 ''Mayhem in Mascot'' Maskotta'ki Felaket 5 Ekim 2017 (İngiltere)
10 Şubat 2018 (Avustralya)
26 Şubat 2018 (Amerika)
6 Ekim 2017
45 5 ''Screamcather'' Çığlık Kapanı 5 Ekim 2017 (İngiltere)
17 Şubat 2018 (Avustralya)
5 Mart 2018 (Amerika)
9 Ekim 2017
46 6 "Creature Feature" Uzun Metrajlı Canavar Filmi 28 Ocak 2018 (İngiltere)
5 Mart 2018 (Amerika)
6 Şubat 2018
47 7 "Bomzobo Lives" Bomzobo Yaşıyor 2 Şubat 2018 (İngiltere)
12 Mart 2018 (Amerika)
12 Şubat 2018
48 8 ''Animorphosis'' Animorfoz 6 Ekim 2017 (İngiltere)
27 Mayıs 2018 (Avustralya)
12 Mart 2018 (Amerika)
11 Ekim 2017
49 9 "Assault on Pancake Palace" Pankek Sarayına Saldırı 1 Şubat 2018 (İngiltere)
25 Şubat 2018 (Avustralya)
19 Mart 2018 (Amerika)
9 Şubat 2018
50 10 "High Stress Express" Yüksek Gerilim Ekspresi 27 Ocak 2018 (İngiltere)
26 Mart 2018 (Amerika)
5 Şubat 2018
51 11 "The 11th Alien: Part 1" 11. Uzaylı: Bölüm 1 11 Aralık 2017 (İngiltere)
7 Temmuz 2018 (Avustralya)
6 Nisan 2018 (Amerika)
9 Aralık 2017
52 12 "The 11th Alien: Part 2" 11. Uzaylı: Bölüm 2 11 Aralık 2017 (İngiltere)
7 Temmuz 2018 (Avustralya)
6 Nisan 2018 (Amerika)
9 Aralık 2017
53 13 "Half-Sies" Yarı Doğum Günü 15 Mayıs 2018 (İngiltere)
16 Nisan 2018 (Amerika)
8 Mayıs 2018
54 14 "Xingo's Back" Xingo Geri Döndü 16 Mayıs 2018 (İngiltere)
23 Nisan 2018 (Amerika)
9 Mayıs 2018
55 15 "Bounty Ball" Ödül Avcıları 17 Mayıs 2018 (İngiltere)
30 Nisan 2018 (Amerika)
10 Mayıs 2018
56 16 ''Can I Keep It?'' Benim Olabilir Mi? 3 Ekim 2017 (İngiltere)
24 Şubat 2018 (Avustralya)
21 Mayıs 2018 (Amerika)
3 Ekim 2017
57 17 ''Vote Zombozo'' Zombozo'ya Oy Verin 6 Ekim 2017 (İngiltere)
17 Şubat 2018 (Avustralya)
10 Eylül 2018 (Amerika)
10 Ekim 2017
58 18 "Drone On" Drone Devrede 29 Ocak 2018 (İngiltere)
4 Şubat 2018 (Avustralya)
10 Eylül 2018 (Amerika)
7 Şubat 2018
59 19 "Safari Sa'Bad" 30 Ocak 2018 (İngiltere)
12 Mayıs 2018 (Avustralya)
11 Eylül 2018 (Amerika)
60 20 "The Nature of Things" Her Şeyin Doğası 31 Ocak 2018 (İngiltere)
11 Şubat 2018 (Avustralya)
11 Eylül 2018 (Amerika)
8 Şubat 2018
61 21 "The Sound and the Furry" Ses ve Patlama 3 Şubat 2018 (İngiltere)
12 Eylül 2018 (Amerika)
13 Şubat 2018
62 22 "King Koil" Kral Koil 4 Şubat 2018 (İngiltere)
18 Şubat 2018 (Avustralya)
11 Haziran 2018 (Amerika)
14 Şubat 2018
63 23 "Reststop Roustabout" Mola Karmaşası 5 Şubat 2018 (İngiltere)
12 Eylül 2018 (Amerika)
15 Şubat 2018
64 24 "That's The Stuff" İşte O Şey 14 Mayıs 2018 (İngiltere)
13 Eylül 2018 (Amerika)
7 Mayıs 2018
65 25 "Fear The Fogg" Sisten Korkun 18 Mayıs 2018 (İngiltere)
7 Mayıs 2018 (Amerika)
11 Mayıs 2018
66 26 "The Charm Offensive" Çekici Saldırgan 21 Mayıs 2018 (İngiltere)
11 Haziran 2018 (Amerika)
14 Mayıs 2018
67 27 "Super-Villain Team-Up" Süper Cani Takımın Ortaya Çıkışı 22 Mayıs 2018 (İngiltere)
19 Mayıs 2018 (Avustralya)
14 Mayıs 2018 (Amerika)
15 Mayıs 2018
68 28 "The Feels" Hisler 23 Mayıs 2018 (İngiltere)
13 Eylül 2018 (Amerika)
16 Mayıs 2018
69 29 "Chicken Nuggets of Wisdom" Dahili Çıtır Tavukları 24 Mayıs 2018 (İngiltere)
26 Mayıs 2018 (Avustralya)
22 Mayıs 2018 (Amerika)
17 Mayıs 2018
70 30 "Past Aliens Present" Eski Teknoloji Uzaylılar 25 Mayıs 2018 (İngiltere)
14 Eylül 2018 (Amerika)
18 Mayıs 2018
71 31 "Double Hex" Çifte Hex 15 Ekim 2018 (İngiltere)
11 Haziran 2018 (Amerika)
1 Ekim 2018
72 32 "Ye Olde Laser Duel" Lazer Düellosu 16 Ekim 2018 (İngiltere)
11 Haziran 2018 (Amerika)
2 Ekim 2018
73 33 "Ben Again and Again" Yine ve Yine Ben 17 Ekim 2018 (İngiltere)
11 Haziran 2018 (Amerika)
3 Ekim 2018
74 34 "All Koiled Up" Kral Koil Döndü 18 Ekim 2018 (İngiltere)
23 Mayıs 2018 (Amerika)
4 Ekim 2018
75 35 "Dreamtime" Rüya Zamanı 16 Ekim 2018 (Avustralya)
19 Ekim 2018 (İngiltere)
14 Eylül 2018 (Amerika)
5 Ekim 2018
76 36 "Innervasion Part 1: Message in a Boxcar" İstila Bölüm 1: Kutu Arabadaki Mesaj 22 Eylül 2018 (Asya)
29 Eylül 2018 (Avustralya)
26 Ekim 2018 (İngiltere)
26 Ekim 2018 (Amerika)
6 Ekim 2018 (Özel Bölüm)

8 Ekim 2018 (Normal Bölüm)

77 37 "Innervasion Part 2: Call the Dream Police" İstila Bölüm 2: Rüya Polisini Çağırın 22 Eylül 2018 (Asya)
29 Eylül 2018 (Avustralya)
26 Ekim 2018 (İngiltere)
26 Ekim 2018 (Amerika)
6 Ekim 2018 (Özel Bölüm)

9 Ekim 2018 (Normal Bölüm)

78 38 "Innervasion Part 3: Strange Bedfellows" İstila Bölüm 3: Tuhaf Dostlar 22 Eylül 2018 (Asya)
29 Eylül 2018 (Avustralya)
26 Ekim 2018 (İngiltere)
26 Ekim 2018 (Amerika)
6 Ekim 2018 (Özel Bölüm)

10 Ekim 2018 (Normal Bölüm)

79 39 "Innervasion Part 4: Mind Over Alien Matter" İstila Bölüm 4: Zihin Uzaylı Maddesinden Üstündür 22 Eylül 2018 (Asya)
29 Eylül 2018 (Avustralya)
26 Ekim 2018 (İngiltere)
26 Ekim 2018 (Amerika)
6 Ekim 2018 (Özel Bölüm)

11 Ekim 2018 (Normal Bölüm)

80 40 "Innervasion Part 5: High Override" İstila Bölüm 5: Kudretli Ezici 22 Eylül 2018 (Asya)
29 Eylül 2018 (Avustralya)
26 Ekim 2018 (İngiltere)
26 Ekim 2018 (Amerika)
6 Ekim 2018 (Özel Bölüm)

12 Ekim 2018 (Normal Bölüm)

3. Sezon (2019)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
81 1 "Omni-Copped" Kopya Omnitrix 26 Ocak 2019 (İngiltere)
23 Şubat 2019 (Amerika)
4 Mart 2019
82 2 "This One Goes to 11" Bu 11 İçin Gelsin 27 Ocak 2019 (İngiltere)
23 Şubat 2019 (Amerika)
5 Mart 2019
83 3 "Rath of Con" Öfkeli Rath 29 Ocak 2019 (İngiltere)
2 Mart 2019 (Amerika)
7 Mart 2019
84 4 "Poles Apart" Zıt Kutuplar 1 Şubat 2019 (İngiltere)
2 Mart 2019 (Amerika)
12 Mart 2019
85 5 "Show Don't Tell" Söyleme Göster 2 Şubat 2019 (İngiltere)
9 Mart 2019 (Amerika)
13 Mart 2019
86 6 "Welcome to Zombozo-Zone!" Zombozo Topraklarına Hoş Geldiniz! 2019
9 Mart 2019 (Amerika)
18 Mart 2019
87 7 "Bridge Out" Trafikten Kurtuluş 2019
16 Mart 2019 (Amerika)
19 Mart 2019
88 8 "Beach Heads" Sahil Kafalar 2019
16 Mart 2019 (Amerika)
21 Mart 2019
89 9 "Charm School's Out" Sihirbazın Dönüşü 2019
23 Mart 2019 (Amerika)
25 Mart 2019
90 10 "Billy Bajillions" Billy Bavillion 2019
23 Mart 2019 (Amerika)
26 Mart 2019
91 11 "Franken-Fight" Franken Dövüşü 22 Mart 2019 (Orta ve Doğu Avrupa)
30 Mart 2019 (Amerika)
27 Mart 2019
92 12 "Buggin' the Bugs" Böcekleri Kızdırmak 22 Mart 2019 (Orta ve Doğu Avrupa)
30 Mart 2019 (Amerika)
28 Mart 2019
93 13 "Which Watch" Hangi Saat 2019
6 Nisan 2019 (Amerika)
1 Temmuz 2019
94 14 "Baby Buktu" Bebek Buktu 2019
6 Nisan 2019 (Amerika)
2 Temmuz 2019
95 15 "Them's Fightin' Words!" Savaşan Kelimeler 2019
13 Nisan 2019 (Amerika)
3 Temmuz 2019
96 16 "Mutiny for the Bounty" Ödül Başkaldırısı 2019
13 Nisan 2019 (Amerika)
5 Temmuz 2019
97 17 "The Chupaca-bro" Chupacabra 2019
20 Nisan 2019 (Amerika)
8 Temmuz 2019
98 18 "Buggy Out" Paslı Arabanın Gidişi 2019
20 Nisan 2019 (Amerika)
9 Temmuz 2019
99 19 "Introducing Kevin 11" Kevin Levin'in Takdimi 2019
27 Nisan 2019 (Amerika)
10 Temmuz 2019
100 20 "Four by Four" Dörder Kollular 2019
27 Nisan 2019 (Amerika)
11 Temmuz 2019
101 21 "Moor Fogg" İskoç Bacalarındaki Sis 28 Ocak 2019 (İngiltere)
22 Haziran 2019 (Amerika)
6 Mart 2019
102 22 "King of the Castle" Kalenin Kralı 30 Ocak 2019 (İngiltere)
22 Haziran 2019 (Amerika)
8 Mart 2019
103 23 "Speechless on the Seine" Seine Nehrinde Nutku Tutulmak 31 Ocak 2019 (İngiltere)
29 Haziran 2019 (Amerika)
11 Mart 2019
104 24 "Don’t Touch" Dokunma 3 Şubat 2019 (İngiltere)
29 Haziran 2019 (Amerika)
14 Mart 2019
105 25 "Big in Japan" Japonya'da Dehşet 4 Şubat 2019 (İngiltere)
6 Temmuz 2019 (Amerika)
15 Mart 2019
106 26 "Cyber Slammers" Cyber Sumo Dövüşçüleri 16 Mart 2019 (Polonya)
6 Temmuz 2019 (Amerika)
20 Mart 2019
107 27 "Big Ben 10" 17 Mart 2019 (Polonya)
13 Temmuz 2019 (Amerika)
108 28 "LaGrange Murraille" LaGrange Duvarı 19 Mart 2019 (Polonya)
13 Temmuz 2019 (Amerika)
22 Mart 2019
109 29 "Lickety Split" Hızlı Bölünüş 2019
20 Temmuz 2019 (Amerika)
4 Temmuz 2019
110 30 "The Claws of the Cat" Kedinin Pençeleri 2019
20 Temmuz 2019 (Amerika)
18 Temmuz 2019
111
112
31
32
"Roundabout" Dolambaç 2019
21 Eylül 2019 (Amerika)
25-26 Temmuz 2019
113 33 "Cirque-Us" Sirk ve Biz 2019
28 Eylül 2019 (Amerika)
12 Temmuz 2019
114 34 "Forever Road" Ebedi Yol 2019
28 Eylül 2019 (Amerika)
15 Temmuz 2019
115 35 "The Bentathlon" Yarışma 2019
5 Ekim 2019 (Amerika)
16 Temmuz 2019
116 36 "Prey or Play" Dua Et ya da Oyna 2019
5 Ekim 2019 (Amerika)
17 Temmuz 2019
117 37 "Beware the Scare-Crow" Korkuluğa Dikkat Et 2019
12 Ekim 2019 (Amerika)
19 Temmuz 2019
118 38 "The Night Ben Tennyson Came to Town" Ben Tennyson'ın Kasabaya Geldiği Gece 2019
12 Ekim 2019 (Amerika)
22 Temmuz 2019
119 39 "And Xingo Was His Name-O" Xingo'yla Değiş Tokuş 2019
19 Ekim 2019 (Amerika)
23 Temmuz 2019
120 40 "Fear in the Family" Ailedeki Korku 2019
19 Ekim 2019 (Amerika)
24 Temmuz 2019

4. Sezon (2019-2020)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
121 1 "Xingo Nation" Xingo Ulusal Kanalda TBA
26 Ekim 2019 (Amerika)
7 Ekim 2019
122 2 "Heads of the Family" Aile Buluşması TBA
26 Ekim 2019 (Amerika)
8 Ekim 2019
123 3 "My Bodyguard" Korumam TBA
2 Kasım 2019 (Amerika)
9 Ekim 2019
124 4 "Wheels of Fortune" Çarkıfelek TBA
2 Kasım 2019 (Amerika)
10 Ekim 2019
125 5 "Heat of the Moment" Anın Sıcaklığı TBA
9 Kasım 2019 (Amerika)
11 Ekim 2019
126 6 "Vin Diagram" Vin'in Şöhreti 2019
9 Kasım 2019 (Amerika)
14 Ekim 2019
127 7 "A Sticky Situation" Yapışkan Bir Durum TBA
16 Kasım 2019 (Amerika)
15 Ekim 2019
128 8 "What Rhymes with Omnitrix?" Kafiyeli Sözcükler TBA
16 Kasım 2019 (Amerika)
16 Ekim 2019
129 9 "You Remind Me of Someone" Bana Birini Hatırlatıyorsun TBA
23 Kasım 2019 (Amerika)
17 Ekim 2019
130 10 "Adrenaland Jr." Adrenaland Çocuk Parkı TBA
23 Kasım 2019 (Amerika)
18 Ekim 2019
131 11 "Steam Fight at the OK Corral" Kovboylar Bölgesi'nde Buhar Savaşı TBA
30 Kasım 2019 (Amerika)
21 Ekim 2019
132 12 "I Don't Like You" Sana Beğeni Yok TBA
30 Kasım 2019 (Amerika)
22 Ekim 2019