Ana menüyü aç

Bárbara de Regil (d. 5 Haziran 1986, Meksiko), Meksikalı oyuncudur. Oyunculuk kariyerine 2011'de, Bajo el alma adlı TV Azteca yapımı dizinin başrolünde yer alarak başladı.[1] 2014 çıkışlı Tiempos felices'teki rolüyle ilk sinema filmi deneyimini yaşadı.[2]

Bárbara de Regil
Bárbara de Regil.png
Doğum 5 Haziran 1986 (1986-06-05) (33 yaşında)
Meksiko, Meksika
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2011-günümüz
Evlilik Fernando Schoenwald (2017-)
Çocuk(lar) 1
Akraba(lar) Marco Antonio Regil (kuzen)

FilmografisiDüzenle

Sinema
Yıl İsim Rol Notlar
2014 Tiempos felices Andrea Villalobos
2017 Consciencia Mónica
2018 Ni tú ni yo
2018 Loca por el trabajo
Televizyon
Yıl İsim Rol Notlar
2011 Bajo el alma Giovanna Negrete
2012 Amor cautivo Vanessa Ledesma
2013 Secretos de familia Sofía Ventura Álvarez
2015 Así en el barrio como en el cielo Lucía Fernanda Mercado de Ferrara / Lucyfer
2015 El Torito Ana 15 bölüm
2016- Rosario Tijeras Rosario Tijeras

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Ortiz, Ana Belen (4 Haziran 2011). "Bárbara de Regil es una actriz con suerte" (İspanyolca). Quién.com. 5 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ Romero, Juan Carlos (15 Şubat 2015). "La nueva promesa del cine mexicano". El Universal (İspanyolca). 17 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılarDüzenle