Aytaç Şaşmaz

Türk oyuncu

Aytaç Şaşmaz (d. 4 Ağustos 1998,[1] Manisa), Türk oyuncudur.

Aytaç Şaşmaz
Doğum 4 Ağustos 1998 (1998-08-04) (22 yaşında)
Manisa, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2017-günümüz
Aile İsmail Ege Şaşmaz (ağabeyi)

FilmografiDüzenle

Televizyon dizisi
Yıl Adı Rol Notlar Kanal
2017-2019 Söz Feyzullah Altıparmak Yardımcı Oyuncu Star TV
2019-2021 Hekimoğlu Emre Acar Yardımcı Oyuncu Kanal D
2021- Baht Oyunu Bora Doğrusöz Başrol
Sinema filmi
Yıl Adı Rol Notlar Kanal
2017 Kötü Çocuk Ömer Yardımcı Oyuncu
2019 Aşk Tesadüfleri Sever 2 Niko (Genç) Başrol[2]

DiskografiDüzenle

Single'ları
  • "Barındığım Hikaye" (2020)

KaynakçaDüzenle