Ayşegül Akdemir

Ayşegül Akdemir (d. 23 Mayıs 1979, İstanbul) Türk oyuncu.

Ayşegül Akdemir
Doğum 23 Mayıs 1979 (1979-05-23) (42 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Evlilik Gökhan Şahin (e. 2014)

HayatıDüzenle

Ayşegül Akdemir, 23 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatroya başlaması Müjdat Gezen Sanat Merkezi Aktör Stüdyo’da oldu. Daha sonra Ayla Algan’dan tiyatro beden dili ve plastik makyaj eğitimi aldı. BKM’nin sınavını kazanıp atölyede yer aldı. 2014 yılından 2016 yılına kadar Güldür Güldür’de Dilek karakterini canlandırdı.[1][2][3]

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Neşeli Hayat
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2006 Bebeğim
2008–2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar 88 bölüm (2–89)
2009 Beyaz Show Kendisi Konuk
2012 Acayip Hikayeler 1 bölüm (8)
2014–2016 Güldür Güldür Dilek
2018 Bir Zamanlar Çukurova Gülsüm

KaynakçaDüzenle

Dış BağlantılarDüzenle