Asla Vazgeçmem bölümleri listesi

Asla Vazgeçmem bölümleri listesi, Gold Film tarafından yapılıp Show TV'de yayınlanan Asla Vazgeçmem adlı Türk televizyon dizisinin bölüm listesidir.

Dizi 12 Şubat 2015 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin yönetmeni Aysun Akyüz Mehdiabbas, senaristleri Melis Civelek ve Sırma Yanık, yapımcısı Faruk Turgut'dır. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir paylaşmaktadır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
11812 Şubat 2015 (2015-02-12)11 Haziran 2015 (2015-06-11)
2381 Ekim 2015 (2015-10-01)23 Haziran 2016 (2016-06-23)
3322 Eylül 2016 (2016-09-22)6 Ekim 2016 (2016-10-06)

BölümlerDüzenle

Sezon 1 (2015)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
11"1.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık12 Şubat 2015 (2015-02-12)3,96[1]
22"2.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık19 Şubat 2015 (2015-02-19)4,49[2]
33"3.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık26 Şubat 2015 (2015-02-26)4,01[3]
44"4.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık5 Mart 2015 (2015-03-05)4,31[4]
55"5.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık12 Mart 2015 (2015-03-12)4,15[5]
66"6.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık19 Mart 2015 (2015-03-19)4,13[6]
77"7.Bölüm"Nihat DurakMelis Civelek ve Sırma Yanık26 Mart 2015 (2015-03-26)4,41[7]
88"8.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık2 Nisan 2015 (2015-04-02)4,06[8]
99"9.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık9 Nisan 2015 (2015-04-09)4,34[9]
1010"10.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık16 Nisan 2015 (2015-04-16)4,60[10]
1111"11.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık23 Nisan 2015 (2015-04-23)3,91[11]
1212"12.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık30 Nisan 2015 (2015-04-30)4,30[12]
1313"13.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık7 Mayıs 2015 (2015-05-07)4,15[13]
1414"14.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık14 Mayıs 2015 (2015-05-14)4,48[14]
1515"15.Bölüm"Aysun AkyüzMelis Civelek ve Sırma Yanık21 Mayıs 2015 (2015-05-21)4,62[15]
1616"16.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık28 Mayıs 2015 (2015-05-28)4,29[16]
1717"17.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık4 Haziran 2015 (2015-06-04)3,82[17]
1818"18.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık11 Haziran 2015 (2015-06-11)4,33[18]

Sezon 2 (2015—16)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
191"19.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık1 Ekim 2015 (2015-10-01)3,48[19]
202"20.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık8 Ekim 2015 (2015-10-08)3,61[20]
213"21.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık15 Ekim 2015 (2015-10-15)3,70[21]
224"22.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık22 Ekim 2015 (2015-10-22)4,30[22]
235"23.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık29 Ekim 2015 (2015-10-29)4,75[23]
246"24.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık5 Kasım 2015 (2015-11-05)4,76[24]
257"25.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık12 Kasım 2015 (2015-11-12)4,83[25]
268"26.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık19 Kasım 2015 (2015-11-19)5,19[26]
279"27.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık26 Kasım 2015 (2015-11-26)4,47[27]
2810"28.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık3 Aralık 2015 (2015-12-03)5,14[28]
2911"29.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık10 Aralık 2015 (2015-12-10)5,65[29]
3012"30.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık17 Aralık 2015 (2015-12-17)6,51[30]
3113"31.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık24 Aralık 2015 (2015-12-24)6,15[31]
3214"32.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık7 Ocak 2016 (2016-01-07)5,51[32]
3315"33.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık14 Ocak 2016 (2016-01-14)4,70[33]
3416"34.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık21 Ocak 2016 (2016-01-21)5,18[34]
3517"35.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık28 Ocak 2016 (2016-01-28)4,93[35]
3618"36.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık4 Şubat 2016 (2016-02-04)5,99[36]
3719"37.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık11 Şubat 2016 (2016-02-11)6,43[37]
3820"38.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık18 Şubat 2016 (2016-02-18)6,26[38]
3921"39.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık25 Şubat 2016 (2016-02-25)TBD
4022"40.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık3 Mart 2016 (2016-03-03)N/A
4123"41.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık10 Mart 2016 (2016-03-10)N/A
4224"42.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık17 Mart 2016 (2016-03-17)N/A
4325"44.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık24 Mart 2016 (2016-03-24)N/A
4426"44.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık31 Mart 2016 (2016-03-31)N/A
4527"45.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık7 Nisan 2016 (2016-04-07)N/A
4628"46.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık14 Nisan 2016 (2016-04-14)N/A
4729"47.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık21 Nisan 2016 (2016-04-21)N/A
4830"48.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık28 Nisan 2016 (2016-04-28)N/A
4931"49.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık5 Mayıs 2016 (2016-05-05)TBD
5032"50.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık12 Mayıs 2016 (2016-05-12)TBD
5133"51.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık19 Mayıs 2016 (2016-05-19)TBD
5234"52.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık26 Mayıs 2016 (2016-05-26)TBD
5335"53.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık2 Haziran 2016 (2016-06-02)N/A
5436"54.Bölüm"Aysun Akyüz MehdiabbasMelis Civelek ve Sırma Yanık9 Haziran 2016 (2016-06-09)N/A
5537"55.Bölüm"Eda TeksözMelis Civelek ve Sırma Yanık16 Haziran 2016 (2016-06-16)N/A
5638"56.Bölüm"Eda TeksözMelis Civelek ve Sırma Yanık23 Haziran 2016 (2016-06-23)N/A

Sezon 3 (2016)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
571"57.Bölüm"Eda TeksözMelis Civelek ve Sırma Yanık22 Eylül 2016 (2016-09-22)TBD
582"58.Bölüm"Eda TeksözMelis Civelek ve Sırma Yanık29 Eylül 2016 (2016-09-29)TBD
593"59.Bölüm"Eda TeksözMelis Civelek ve Sırma Yanık6 Ekim 2016 (2016-10-06)N/A

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "12 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  2. ^ "19 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  3. ^ "26 Şubat 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  4. ^ "5 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  5. ^ "12 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  6. ^ "19 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  7. ^ "26 Mart 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  8. ^ "2 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  9. ^ "9 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  10. ^ "16 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  11. ^ "23 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  12. ^ "30 Nisan 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  13. ^ "7 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  14. ^ "14 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  15. ^ "21 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  16. ^ "28 Mayıs 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  17. ^ "4 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  18. ^ "11 Haziran 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  19. ^ "1 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  20. ^ "8 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  21. ^ "15 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  22. ^ "22 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  23. ^ "29 Ekim 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  24. ^ "5 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  25. ^ "12 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  26. ^ "19 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  27. ^ "26 Kasım 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  28. ^ "3 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  29. ^ "10 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  30. ^ "17 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  31. ^ "24 Aralık 2015 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  32. ^ "7 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  33. ^ "14 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  34. ^ "21 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  35. ^ "28 Ocak 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  36. ^ "4 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  37. ^ "11 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  38. ^ "18 Şubat 2016 reyting sıralaması". ucankus.com. 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2016.  Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)