Ana menüyü aç

Aslı Hünel (d. 4 Haziran 1977[1]; İstanbul), Türk sanat müziği sanatçısı. 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.[2]

Aslı Hünel
Doğum 4 Haziran 1977 (1977-06-04) (42 yaşında)
Türkiye İstanbul, Türkiye
Tarzlar Klasik Türk müziği
Meslekler Şarkıcı
Etkin yıllar 1994-günümüz
Resmî site http://www.aslihunel.com.tr

İçindekiler

DiskografiDüzenle

Stüdyo albümleriDüzenle

  • Güneş Doğmuyor (1994)
  • Duygular (1997)
  • Dönemem (2006)
  • Aynalar (2012)
  • Bambaşka (2019)

Derleme albümleriDüzenle

  • Rengarenk (2016)

EP'leriDüzenle

  • Aşk'la Yaşayalım (2013)

KaynakçaDüzenle