Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher (d. 7 Şubat 1978; Cedar Rapids, Iowa)[1] Amerikalı aktör ve yapımcı.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher by David Shankbone.jpg
Ashton Kutcher (2010)
Doğum Christopher Ashton Kutcher
7 Şubat 1978 (1978-02-07) (43 yaşında)
Cedar Rapids, Iowa, ABD
Evlilik Demi Moore (2005–2013)
Mila Kunis ​(e. 2015)
Çocuk(lar) Wyatt Isabelle Kutcher ​(d. 2014)
Dimitri Portwood Kutcher ​(d. 2016)

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
1999 Coming Soon Louie
2000 Down to You Jim Morrison
2000 Reindeer Games College Kid
2000 Dude, Where's My Car? Jesse Montgomery III
2001 Texas Rangers George Durham
2003 Just Married Tom Leezak
2003 My Boss's Daughter Tom Stansfield Ayrıca yapımcı
2003 Cheaper by the Dozen Hank
2004 The Butterfly Effect Evan Treborn Ayrıca yapımcı
2005 Guess Who Simon Green
2005 A Lot like Love Oliver Martin
2006 Bobby Fisher
2006 The Guardian Jake Fischer
2006 Open Season Elliot Seslendirme
2008 What Happens in Vegas Jack Fuller
2009 Spread Nikki Ayrıca yapımcı
2009 Personal Effects Walter
2010 Brother's Justice Kendisi
2010 Valentine's Day Reed Bennet
2010 Killers Spencer Aimes Ayrıca yapımcı
2011 No Strings Attached Adam Franklin
2011 New Year's Eve Randy
2013 Jobs Steve Jobs
2014 Annie Simon Goodspeed
2014 The Man Who Saved the World Kendisi Belgesel
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
1998–2006 That '70s Show Michael Kelso
2001 Just Shoot Me Dean Cassidy
2002 Grounded for Life Cousin Scott
2003–2007, 2012 Punk'd Kendisi Ayrıca yapımcı
2005 Robot Chicken
2007 Adventures in Hollyhood Yok Yapımcı
2007 Miss Guided Yok Yapımcı
2007 Game Show in My Head Yok Yapımcı
2007 The Real Wedding Crashers Yok Yapımcı
2007 Room 401 Yok Yapımcı
2008 Miss Guided Beaux Ayrıca yapımcı
2009 True Beauty Yok Yapımcı
2009 The Beautiful Life Yok Yapımcı
2009 Spread Yok Yapımcı
2011–2015 Two and a Half Men Walden Schmidt
2012–2013 Rituals Yok Yapımcı
2013 Men at Work Eric
2016 Family Guy Kendisi
2016–2020 The Ranch Colt Bennett
2017 The Bachelorette Kendisi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Ashton Kutcher Biography (1978–)". FilmReference.com. 18 Şubat 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2013. 

Dış BağlantılarDüzenle