Arsinée Khanjian

Arsinée Khanjian (d. 6 Eylül 1958 , Beyrut, Lübnan), Lübnan Ermenisi asıllı Kanadalı oyuncu.

Arsinée Khanjian

2005 yapımı Sabah adlı filmdeki üstün perfornansıyla beğeni kazandı.

Foolish Heart adlı yapımdaki rolü ile 1999 En İyi Drama Oyuncusu dalında Gemini Ödülü kazandı.

FilmografiDüzenle

  • 1984: Next of Kin
  • 1994: Exotica
  • 1996: Irma Vep
  • 1997: The Sweet Hereafter
  • 1998: Fin août, début septembre
  • 1999: Foolish Heart
  • 1999: Felicia's Journey
  • 2001: À ma sœur!
  • 2002: Ararat
  • 2005: Sabah
  • 2006: ReGenesis
  • 2007: La masseria delle allodole
  • 2008: Simons Geheimnis
  • 2011: Who Killed Marilyn?
  • 2014: Captive
  • 2014: The Cut

Dış bağlantılarDüzenle