Anna Prochniak

Polonyalı oyuncu

Anna Próchniak (d. 22 Aralık 1988), Polonyalı aktris.[1][2] Próchniak'ın yer aldığı en önemli yapım 2016 yapımı sinema filmi The Innocents ile Zofia rolüdür.[2]

Anna Prochniak
AnnaProchniak2 fot.Monika Szalek.jpg
Doğum 22 Aralık 1988 (1988-12-22) (34 yaşında)
Lublin, Polonya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz

Seçme filmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Notlar
2012 Shameless Irmina
2014 Warsaw 44 Kama
2016 The Innocents Zofia
2017 Breaking the Limits
2019 Baptiste (TV dizisi)
Oleg

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Who Is Anna Prochniak? The Actor Playing 'Baptiste's Natalie Has Been In Some Big European Films". bustle.com. 18 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2020. 
  2. ^ a b "Talent Without Borders: Polish Actors Around the World". culture.pl. 8 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle