Ankara Keçiörengücü sezonları listesi

1945 senesinde Hacettepe SK ismiyle kurulan, 1988 senesinde Keçiörengücü ismini alan takımın sezon performansları aşağıdaki gibidir:

Geçmiş Sezonlardaki Lig PerformansıDüzenle

Sezon Lig

Seviye

Lig Poz. Maç G B M AG YG P En Golcü Teknik Direktör
1959 1 1. Futbol Ligi 6. 14 5 1 8 14 20 16 Timuçin Berker (3) Sahir Gürkan
1959/60 19. 38 8 8 22 42 68 32 Halis Harman (10)
1960/61 Ankara Mahalli Ligi 3. 20 15 0 5 65 24 45 - -
1961/62 1. 25 23 2 0 94 12 71 - -
1962/63 1 1. Futbol Ligi 8. 42 14 10 18 56 63 52 Halis Harman (13) Kazım Türesin / Sabri Kiraz
1963/64 14. 34 9 10 15 26 42 37 Suphi Arabul (8) Sabri Kiraz / Hüseyin Düşünceli / Mehmet Ali Par
1964/65 8. 30 6 15 9 23 28 33 Çetin Güler (9) Yüksel Doğanay
1965/66 13. 30 8 9 13 26 35 35 Çetin Güler (8) Mustafa Ertan
1966/67
1967/68
1968/69 2 2. Futbol Ligi
1969/70
1970/71
1971/72 3 3. Futbol Ligi
1972/73
1973/74
1974/77 Bu sezonlarda Amatör Liglerde mücadele etti.
1977/78 3 3. Futbol Ligi
1978/84 Bu sezonlarda Amatör Liglerde mücadele etti.
1984/85 3 3. Futbol Ligi
1985/86
1986/87
1987/88
1988/89
1989/90 2 2. Futbol Ligi
1990/91
1991/92
1992/93
1993/94 3 3. Futbol Ligi
1994/95
1995/96
1996/97
1997/98 2 2. Futbol Ligi 9./7. 32 8 8 16 33 43 32 - -
1998/99 3 3. Futbol Ligi 5. 32 14 10 8 44 32 52 - -
1999/00 5. 32 15 7 10 46 38 52 - -
2000/01 7. 32 12 9 11 46 32 45 - -
2001/02 4 3. Lig 9. 34 12 10 12 40 43 46 - -
2002/03 9. 28 11 8 9 41 35 41 Hızır Ayaz (7) -
2003/04 9. 32 12 4 16 47 48 40 Emrah Bozkurt (12) -
2004/05 7. 30 11 11 8 40 27 44 H.Sertaç Baydar (8) -
2005/06 1. 30 19 8 3 48 24 65 Yusuf Güney (11) -
2006/07 3 2. Lig B 9. 32 9 10 13 42 43 37 Emre Aktaş (8) Necip Erdoğan
2007/08 4 3. Lig 5. 30 13 9 8 43 27 48 Yasin Markal (8) Ahmet Yavuz
2008/09 4. 32 16 9 7 54 29 57 Zülküf Ertem (12)
2009/10 3. 36 18 12 6 60 39 66 İsmail Türk (10) Ahmet Yavuz / Murat Özgen
2010/11 7. 34 13 11 10 52 41 50 Emrah Çetin (7) Murat Özgen / Musa Cengiz Demir
2011/12 2. 36 19 7 10 71 35 64 Yıldıray Koçal (22) Tahir Çopur / Hüsnü Kaçmaz
2012/13 3. 34 21 6 7 59 31 69 Yıldıray Koçal (17) Hüsnü Kaçmaz / Murat Özgen
2013/14 1. 34 20 6 8 54 38 66 Yıldıray Koçal (26) Ahmet Yavuz
2014/15 3 2. Lig 13. 36 10 13 13 45 42 43 Yıldıray Koçal (21)
2015/16 4. 34 15 8 11 45 38 53 Yıldıray Koçal (17) Şener Akay
2016/17 7. 34 13 10 11 51 48 49 Yıldıray Koçal (17) Şener Akay / Ahmet Yavuz / Nihat Balan
2017/18 5. 34 19 7 8 77 41 64 Ahmet Güven (15) Mustafa Çapanoğlu / Serkan Özbalta
2018/19 1. 34 23 7 4 69 24 76 Taha Balcı (22) Serkan Özbalta
2019/20 2 1. Lig 8. 34 13 11 10 33 28 50 Cem Ekinci (10)

Türkiye Kupası PerformansıDüzenle

Sezon Sonuç Maç G B M AG YG P
1962/63 3. Kademe 2 1 0 1 3 3 3
1963/64 3. Kademe 1 0 0 1 0 1 0
1964/65 Çeyrek Final 4 2 1 1 5 3 7
1965/66 3. Kademe 1 0 0 1 1 2 0
1997/98 2. Kademe 1 0 0 1 2 4 0
2006/07 2. Kademe 2 1 0 1 5 6 3
2010/11 2. Kademe 2 1 0 1 2 5 3
2012/13 2. Tur 2 1 0 1 2 3 3
2013/14 2. Tur 2 1 0 1 6 2 3
2014/15 Grup 8 3 3 2 8 7 9
2015/16 2.Eleme 1 0 1 0 1 1 1
2016/17 3. Eleme 2 1 0 1 3 2 3
2017/18 4. Tur 2 1 0 1 4 4 3
2018/19 5. Tur 4 1 2 1 6 6 5
2019/20 5. Tur 4 2 1 1 8 7 7

Toplam Maç PerformansıDüzenle

Lig Katılım Poz. Maç G B M AG YG Puan
Süper Lig
1. Lig
2. Lig
3. Lig
Türkiye Kupası
Süper Kupa
Avrupa Kupaları
Toplam

* Süper Kupa maçını penaltılarla kazandı.

* 2019-20 sezonu dahil edilmemiştir.