Anja Garbarek

Anja Garbarek (d. 24 Temmuz 1970)[1], Norveçli kadın şarkıcı ve söz yazarıdır.[2][3]

Anja Garbarek
Genel bilgiler
Doğum adı Anja Garbarek
Doğum 24 Temmuz 1970 (1970-07-24) (50 yaşında)
Oslo, Norveç
Tarzlar Caz Müziği, Elektronik Müzik, Trip Hop ve Deneysel Müzik
Meslekler Şarkıcı ve Söz Yazarı
Etkin yıllar 1992-günümüz
Müzik şirketi
Resmî site anjagarbarek.com

DiskografiDüzenle

  • Velkommen inn (1992)
  • Balloon Mood (1996)
  • Smiling & Waving (2001)
  • Briefly Shaking (2005)
  • Angel-A (2006)
  • The Road Is Just A Surface (2018)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Garbarek, Anja". Biography (Norveççe). Norsk musikkinformasjon MIC.no. 6 Ağustos 2006. 27 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2014. 
  2. ^ "Anja Garbarek: Artist" (Norveççe). Bransjeregister MIC.no. 15 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2014. 
  3. ^ Molnes, Svein Jarle (27 Temmuz 2009). "Anja Garbarek: mørk lyrikk" (Norveççe). NRK P2. 27 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2010. 

Dış bağlantılarDüzenle

Ödüller
Önce gelen
Nils Petter Molvær
Spellemann Ödülleri
2001
Sonra gelen
Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft