Angel romanları listesi

Vikimedya liste maddesi

Angel romanları listesi, 2000 yılında Pocket Books tarafından yayınlanmaya başlanan, Angel isimli televizyon dizisini konu edinen romanların listesidir. Romanların en sonuncusu 2004 yılında yayınlanmıştır.

YayınlanmaDüzenle

RomanlaştırmalarDüzenle

Angel dizisinde yayınlanmış bir bölüm daha sonradan romanlaştırılmıştır:

Diğer romanlarDüzenle

Bölüm adıYayın tarihi
"Not Forgotten"Nancy Holder1 Nisan 2000
Angel Araştırmacılık, hayatta kalmaya çalışan göçmenlere yardım etmeye çalışır.
"Close to the Ground"Jeff Mariotte1 Ağustos 2000
Büyük bir Hollywood stüdyosunun başı, Angel'ı işe alır.
"Soul Trade"Thomas E. Sniegoski1 Mayıs 2001
Bir kızın ruhu gizemli bir şekilde kaçırılır. Angel Araştırmacılık ise bu kıza yardım etmeye çalışır.
"Redemption"Mel Odom1 Haziran 2000
Ünlü ve zengin bir oyuncu yardım arayışındadır.
"Shakedown"Don DeBrandt1 Kasım 2000
Doyle, depremsel bir sallantı hakkında imgelem görür.
"Hollywood Noir"Jeff Mariotte1 Ocak 2001
Hollywood inşaat alanında çürümüş bir ceset bulunur.
"Avatar"John Passarella1 Mart 2001
Cordelia dedektif kurumları için bir internet sitesi açmayı önerir.
"Bruja"Mel Odom1 Ağustos
L.A. halkı, bir kadını bir rahibe saldırırken görünce şaşkına uğrar.
"The Summoned"Cameron Dokey1 Aralık 2001
Dertleri olan genç bir kadın Terri Miller, L.A.'e gelir.
"Unseen" (üçleme, Buffy serisi ile eşzamanlı)
The Burning
Door To Alternity
Long Way Home
Nancy Holder & Jeff MariotteMayıs-Eylül 2001
Buffy ve Angel gençlerin sürekli kaybolması olayını çözmek için birlikte çalışmak ve LA'deki çeteyi sakinleştirmek zorundadırlar.
"Image"Mel Odom1 Nisan 2002
Antik bir kötülük bir resmi kullanmaya çalışır.
"Stranger to the Sun"Jeff Mariotte1 Haziran 2002
Wesley garip bir kargo alır.
"Vengeance"Scott Cienci & Dan Jolley1 Ağustos 2002
Lily Pierce'ın motive edici konuşması bütün şehre yayılır.
"Haunted"Jeff Mariotte1 Şubat 2002
Cordelia, bir reality TV programı için perili bir eve girer.
"Cursed" (Buffy serisi ile eşzamanlı)Mel Odom1 Kasım 2003
Organize olmuş bir oluşum, Spike'ı tamamen ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Angel ve Spike bir araya gelip karanlık geçmişleriyle tekrar yüzleşirler.
"Sanctuary"Jeff Mariotte1 Nisan 2003
Caritas'ta büyük bir patlama meydana gelir.
"The Longest Night"Çeşitli2 Aralık 2002
Aralığın 21'idir ve Angel ile ekibi yılın en uzun gecesinde hayatta kalmak zorundadır.
"Monster Island" (Buffy serisi ile eşzamanlı)Christopher Golden & Thomas E. SniegoskiMart 2003
Fang Çetesi ve Scooby Çetesi, yarı insan iblislerin güvenli cennet projesinde birlik olurlar.
"Endangered Species"Nancy Holder & Jeff Mariotte1 Ağustos 2003
Angel, bütün vampirleri ortadan kaldırmayı düşünmektedir.
"Impressions"Doranna Durgin1 Şubat 2003
Peşine iblis takılmış çaresiz bir ada otele gelir.
"Seven Crows" (Buffy serisi ile eşzamanlı)John VornholtTemmuz 2003
Meksika ve Arizona arasında bir yerde Riley Sam Finn, Buffy ile Angel'ı gizemli doğaüstü bir güçü araştırmaları için çağırır.
"Fearless"Doranna DurginEkim 2003
"Dark Mirror"Craig Shaw Gardner25 Mayıs 2004
Çete, kendilerinin şeytani versiyonları ile savaşır.
"Heat" (Buffy serisi ile eşzamanlı)Nancy HolderTemmuz 2004
Buffy ile Angel birlikte "Qin" denilen antik kötü ile savaşır.
"Solitary Man"Jeff Mariotte1 Aralık 2003
Angel ekibi dedektif olmak isteyen yaşlı bir kadın ile başa çıkar.
"Love and Death"Jeff Mariotte28 Eylül 2004
İblis avcıları, açık sözlü bir radyo sunucusu tarafından açığa çıkartılır.
"Monolith"John Passarella25 Mayıs 2004
Birdenbire dev bir anıt Hollywood Boulevard'da belirir.
"Nemesis"Scott & Denise Ciencin10 Şubat 2004
Fred'in mezun olduğu okuldaki arkadaşlarından birisi arar ve büyük bir bilimsel tesise onu yardıma çağırır.
"Book of the Dead"Ashley McConnell27 Temmuz 2004
Wesley'nin eski-Gözetmen arkadaşı, LA'e gelir ve nadir bir kitabı açık artırmaya sunar.

YazarlarDüzenle

Herhangi bir Angel romanı yazmış yazarlar: