Anamaria Marinca

Anamaria Marinca (d. 1 Nisan 1978, Yaş), Rumen oyuncu.

Anamaria Marinca
Anamaria Marinca in a presentation on November 24, 2007 in Panji.jpg
Doğum 1 Nisan 1978 (1978-04-01) (44 yaşında)
Yaş, Romanya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2002-günümüz

2004 yapımı rol aldığı Sex Traffic adlı yapımla BAFTA Ödülü almıştır.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2013 - Europa Report
  • 2004 - Żywy towar
  • 2007 - 4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni
  • 2009 - The Countess
  • 2014 - Furia
  • 2015 - Hinterland

Dış bağlantılarDüzenle