Amerika Birleşik Devletleri Sahil Güvenlik Teşkilatı kotraları listesi

Vikimedya liste maddesi

Birleşik Devletleri Sahil Güvenliği (USCG)'nde hizmet etmiş olan kotralar listesi:

420' Buzkıran / Icebreaker (WAGB)Düzenle

418' Deniz Güvenlik kotrası, büyük / Maritime Security Cutter, Large (WMSL)Düzenle

399' Polar sınıfı buzkıran / Icebreaker (WAGB)Düzenle

378' Çok dayanıklı kotra / High Endurance Cutter (WHEC)Düzenle

327' Treasury sınıfı kotra / Cutter (WPG)Düzenle

311' Casco sınıfı kotra / Cutter (WAVP)Düzenle

 
USCGC Cook Inlet (WHEC-384)

306' Edsall sınıfı (WDE)Düzenle

 
USCGC Finch (WDE-428), a former US Navy Edsall class destroyer escort

295' Training Barque Eagle (WIX)Düzenle

290' Orta Büyük Göller buzkıranı / Medium Great Lakes Icebreaker (WAGB)Düzenle

282' Orta dayanıklı kotra /Medium Endurance Cutter (WMEC)Düzenle

 
USCGC Alex Haley (WMEC-39)

270' Orta dayanikli kotra / Medium Endurance Cutter (WMEC)Düzenle

269' Wind sınıfı buzkıran / Icebreaker (WAGB)Düzenle

 
USCGC Edisto (WAGB-284)

Wind class icebreaker

255' Owasco sınıfı kotra / Cutter (WPG/WHEC)Düzenle

 
Owasco (WPG-39), 1945.

250' Lakes sınıfı kotra / CutterDüzenle

240' Tampa sınıfı kotra / CutterDüzenle

240' Açık deniz şamandıra ana gemisi / Seagoing Buoy Tender Breaker (WLBB)Düzenle

 
USCGC Mackinaw (WLBB-30)

180'-282' Orta dayanıklı kotra / Medium Endurance Cutter (WMEC)Düzenle

 
USCGC Storis (WMEC-38)

225' Juniper sınıfı Birleşik Devletler Sahil Güvenliği açık deniz kotrası / USCG Seagoing Buoy Tenders (WLB)Düzenle

 
USCGC Spar (WLB-206), a USCG Seagoing Buoy Tender

213' Orta dayanıklı kotra / Medium Endurance Cutter (WMEC)Düzenle

213' Diver Class Cutter (WAT)

210' Orta dayanıklı kotra / Medium Endurance Cutter (WMEC)Düzenle

 
USCGC Reliance (WMEC-615), a Reliance class cutter

205' Navaho sınıfı yardımcı römorkörü / Auxiliary Tug (WAT)Düzenle

 
USCGC Tamaroa (WMEC-166)

189' - sınıfı Birleşik Devletler Sahil Güvenliği açık deniz şamandıra ana gemisi / USCG Seagoing Buoy TendersDüzenle

180' - sınıfı Birleşik Devletler Sahil Güvenliği açık deniz şamandıra ana gemisi / USCG Seagoing Buoy TendersDüzenle

A sınıfı / Class A (Cactus)Düzenle

B sınıfı / Class B (Mesquite)Düzenle

 
USCGC Mesquite (WLB-305)

C sınıfı / Class C (Iris)Düzenle

180' Oseonagrafya teknesi / Oceanographic Vessel (WAGO)Düzenle

179' Sahil devriyesi / Patrol Coastal (WPC)Düzenle

 
USCGC Shamal (WPC-13), a former USN Cyclone class Patrol ship

143' Yardımcı römorkör / Auxiliary Tug (WATA)Düzenle

133' Sahil şamandıra ana gemisi / Coastal Buoy Tender (WAGL/WLM)Düzenle

 
USCGC White Alder (WLM-541), a 133' USCG Coastal Buoy Tender

175' Sahil şamandıra ana gemisi / Coastal Buoy Tender (WLM)Düzenle

 
USCGC Joshua Applebey (WLM-556), a 175' USCG Coastal Buoy Tender

165' Algonquin sınıfı devriye (karakol) teknesi / Patrol Boat (WPG)Düzenle

 
USCGC Onondaga (WPG-79)

165-Foot "A" Patrol Craft olarak da bilinir.

165' Thetis sınıfı devriye (karakol) teknesi / Patrol Boat (WPC)Düzenle

165-Foot (B) Patrol Craft olarak da bilinir.

160' İç sular inşa ana gemisi / Inland Construction Tender (WLIC)Düzenle

157' Sahil şamandıra ana gemisi / Coastal Buoy Tender (WLM)Düzenle

140' Buzkıran römorkörü / Icebreaking Tug (WTGB)Düzenle

 
USCGC Biscayne Bay (WTGB-104) a USCG Icebreaking Tug

125' Active sınıfı devriye (karakol) teknesi / Patrol Boat (WSC)Düzenle

123' Devriyue (karakol) teknesi / Patrol Boat (WPB)Düzenle

 
USCGC Matagorda (WPB-1303), a 123' converted Island Class 110-foot patrol boat

113' Sycamore sınıfı (WAGL)Düzenle

110' Surface Effect Ship (WSES)Düzenle

110' Devriye (karakol) teknesi / Patrol Boat (WPB)Düzenle

Island Class 110-foot patrol boat

110' Calumet sınıfı liman römorkörü / Harbor Tug (WYTM)Düzenle

110' Apalachee sınıfı liman römorkörü / Harbor Tug (WYT)Düzenle

100' İç sular şamandıra ana gemisi / Inland Buoy Tender (WLI)Düzenle

100' İç sular inşa ana gemisi / Inland Construction Tender (WLIC)Düzenle

95' Cape sınıfı devriye (karakol) teknesi / patrol boatDüzenle

 
USCGC Cape Hedge (WPB-95311)

95' Cape class patrol boat

  • (WPB-95300) Cape Small
  • (WPB-95301) Cape Coral
  • (WPB-95302) Cape Higgon
  • (WPB-95303) Cape Upright
  • (WPB-95304) Cape Gull
  • (WPB-95305) Cape Hatteras
  • (WPB-95306) Cape George
  • (WPB-95307) Cape Current
  • (WPB-95308) Cape Strait
  • (WPB-95309) Cape Carter
  • (WPB-95310) Cape Wash
  • (WPB-95311) Cape Hedge
  • (WPB-95312) Cape Knox
  • (WPB-95313) Cape Morgan
  • (WPB-95314) Cape Fairweather
  • (WPB-95315) La Crete a Pierrot
  • (WPB-95316) Cape Fox
  • (WPB-95317) Cape Jellison
  • (WPB-95318) Cape Newagen
  • (WPB-95319) Cape Romain
  • (WPB-95320) Cape Starr
  • (WPB-95321) Cape Cross
  • (WPB-95322) Cape Horn
  • (WPB-95323) Cape Darby
  • (WPB-95324) Cape Shoalwater
  • (WPB-95325) Cape Florida
  • (WPB-95326) Cape Corwin
  • (WPB-95327) Cape Porpoise
  • (WPB-95328) Cape Henlopen
  • (WPB-95329) Cape Kiwanda
  • (WPB-95330) Cape Falcon
  • (WPB-95331) Cape Trinity
  • (WPB-95332) Cape York
  • (WPB-95333) Cape Rosier
  • (WPB-95334) Cape Sable
  • (WPB-95335) Cape Providence

87' Marine Protector sınıfı sahil devriye (karakol) tekneleri / Coastal Patrol BoatsDüzenle

Marine Protector class 87-foot coastal patrol boat

82' Devriye (karakol) teknesi / Patrol Boat (WPB)Düzenle

USCG Point class cutter

73' Kanatlı su aracı / Hydrofoil (WPGH)Düzenle

80' İç sular şamandıra ana gemisi / Inland Buoy Tender (WLI)Düzenle

75' Nehir şamandıra ana gemisi / River Buoy Tender (WLR)Düzenle

75' İç sular inşa ana gemisi / Inland Construction Tender (WLIC)Düzenle

65' Nehir şamandıra ana gemisi / River Buoy Tender (WLR)Düzenle

 
USCGC Sangamon (WLR-65506)

65' İç sular şamandıra ana gemisi / Inland Buoy Tender (WLI)Düzenle

65' Küçük liman römorkörü / Small Harbor Tug (WYTL)Düzenle

 
USCGC Bollard

DiğerlerDüzenle

Ayrıca bakınızDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle